“HİZMETLERİMİZ KIRSALDAKİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR”

“HİZMETLERİMİZ KIRSALDAKİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR”

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, kent genelinde hayata geçen ve proje aşamasındaki çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada hizmetlerin kırsaldaki vatandaşın ayağına kadar gittiğini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek kente yapılan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Kent genelinde yapımına başlanan ve proje aşamasında olan çalışmalara dikkat çeken Milletvekili Şimşek, Alparslan 2 Barajından temin edilen sulama projesi ile çiftçilerin gelirinde artış olacağını söyledi.

Öte yandan Alparslan 2 Barajından temin edilen su ile Muş Ovasının 78 bin hektar sulama projesinden 3’üncü şahısların etkisi olmadığını dikkat çeken Milletvekili Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı ile Hazine ve Maliye Bakanı ile yapılan görüşmeler sonucunda bu kararı aldıklarını ifade etti. Şimşek, kente yapılan yatırımların 3’üncü şahısların kendilerini gündeme getirmek için kullanmamaları çağrısında bulundu.

Muş Ovası sulama projesi ile çiftçilerin gelirinde 3 ile 10 kat arasında artış olacağını aktaran Milletvekili Şimşek; “Muşlu hemşerilerinin daha rahat ve modern bir hayat sürdürebilmeleri için gerek Muş’ta gerekse de Ankara’da gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sağlık yatırımlarından eğitime, eğitimden spora ve tarım alanlarına kadar birçok konuda projelerinin hayat buluyor. Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir açıklama yapan Muş Vakfı yetkilileri , “Maliye bakan yardımcısına talepte bulunduk Muş Ovasının sulamasına dair yardımcı olacaklarını söylemiş.” Bunu iyi bilmeliler ki geçtiğimiz yıllarda Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ve Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfü Elvan ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Muş Ovası'nın 78 bin hektar sulama projesi başlatma kararı aldık. Kapalı ve tam donanımlı sistem ile tüm arazi ve evler sulanacak. Bu sayede çiftçilerimizin gelirleri yaklaşık 3 ve 10 kat arasında yükselecek. Muş Ovası bereketle buluşacaktır bu konuyla ilgili 3. Şahısların hiçbir katkısı yoktur, sırf gündeme gelmek için bu tür konuları kendilerine alet etmesinler” dedi.

“MALAZGİRT'TE DEVASA MİLLİ PARK İNŞA EDİLİYOR”

Şimşek açıklamasının devamında, Türklere Anadolunun kapılarının açıldığı yer olan tarihi ilçeye yapılan milli parkın yapıldığını anımsatarak; “AK Parti olarak 19 yıldır hizmet ediyoruz inşallah bundan sonrada İlimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Muş ovasını, Alparslan-2 barajıyla canlandıracağız, Batman-Sason-Hasköy-Muş yolu hayata geçiriliyor. Eğitim ve araştırma hastanesi yapılacak. Her geçen gün Üniversitemizde yeni programlar açılıyor. Eğitimde her yıl mesafe kat ediyoruz. DSİ 172. Muş şube Müdürlüğünde yapılan projelerimiz hızla devam ediyor. Yeni havaalanı ve şehirlerarası otobüs terminali hizmet veriyor. Malazgirt'te devasa milli park inşa ediliyor. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’nde çalışmalarımız tam hız devam ediyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetlerde yapılan yatırımlarımız hayat buluyor. Sağlık yatırımlarımız her yıl artıyor. İlçelerimiz arasında yeni yollar yapılıyor. En önemlisi hizmetlerimiz kırsaldaki vatandaşın ayağına gidiyor. Bu hizmetleri halkımıza buluşturmak için desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, AK Parti hükümetine, Muş Valisi İlker Gündüzöz, İl Başkanımız İbrahim Avcı, Belediye Başkanımız Feyat Asya ve İlimizin yerel yönetimlerine, Basın mensuplarına ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”