Hükümete Sitem

Hükümete Sitem

Muş’lu esnaftan hükümete sitemli pankart asıldı. 10 yıllık esnaf olan Şenol Göçmen, işlerin durma noktasına gelmesi nedeniyle, işini tasfiye ediyor.

Muş’lu esnaftan hükümete sitemli pankart asıldı. 10 yıllık esnaf olan Şenol Göçmen, işlerin durma noktasına gelmesi nedeniyle, işini tasfiye ediyor.


 


Esnaflar seslerini yükseltmeye başladı. Muş’lu esnaf, işlerin durma noktasına gelmesiyle, işyerini tasfiye ediyor. Piyasanın son derece durgun olduğunu, siftahsız kepenk kapattığını söyleyen Muş’lu esnaf Şenol Göçmen, işyerini tasfiye edeceğini söyledi. Hükümete sitemli olan Göçmen, Adalet ve Kalkınma Partisi için seçimlerde çok çalıştıklarını, ancak hükümetin esnafın beklentilerine cevap veremediğini söyleyerek, tepkisini dükkanının önüne astığı pankartla dile getirdiğini ifade etti. 10 yıllık esnaf olan Göçmen, hükümetin ekonomi politikasının yok denecek kadar az olduğunu da sözlerine ekledi. Cumhuriyet Caddesi üzerinde mobilya mağazası olan Şenol Göçmen şunları söyledi; “Ben 10 yıllık esnafım. İlk defa bu kadar esnafın zor durumda olduğuna şahit oluyorum. Seçim zamanında AKP’nin iktidara gelmesi için çok uğraştık. AKP iktidara gelince de, AKP’nin çok şeyler yapacağını düşünüyordum. Ancak AKP beklentilerimize hiç cevap veremedi. Umduğumuzu bulamadık. Hükümetin ekonomi politikası yok denecek kadar az. Çoğu günler siftahsız kepenk kapatıyoruz. Hal böyle olunca da, esnaflık yapmanın bir anlamı yok. Benim gibi esnafımızın hemen hemen hepsi aynı durumdalar. Bu esnafa yazık. Herkes evine ekmek götürme çabasında. Muş’lu esnafın hali ne olacak, bunu da tahmin etmek çok zor değil. Hükümetin ekonomi politikasını hiç beğenmiyorum. Zaten iyi bir ekonomi politikası olsaydı, durum bugünkü gibi olmazdı. Her şey ortada. Görünen köy kılavuz istemez” dedi.





ÇELİK, “DANIŞTAY KARARI İLE DURDURULMUŞTUR”

“TÜTÜN DAİRE BAŞKANLIĞI KURULSUN”

Tütün Üreticisi Vergi İndiriminde Diretiyor

Girişimcilik Kursları Devam Ediyor

Girişimcilik Kurslarına Başvurular Yarın Sona Eriyor

Yurtçim İhracat Rakamlarını Yükseltti

Ekonomide Van ın Önündeyiz