İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN YARDIM MALZEMELERİ TOPLANIYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN YARDIM MALZEMELERİ TOPLANIYOR

Muş Uzat Elini Bana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak yardım malzemeleri için hazırlıklarını sürdürüyor

Muş’ta faaliyet gösteren Uzat Elini Bana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahipleri için yardım malzemeleri toplamaya devam ediyor. Hayırsever vatandaşlardan temin edilen giyim bayram şekerleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Belirlenen yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa, Uzat Elini Bana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla malzemeler ulaştırılacak.

Uzat Elini Bana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Emrah Gözcü, ihtiyaç sahibi ailelere katkıda bulunduklarını belirterek; “Uzat Elini Bana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kurduğumuz zaman elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine destek olmayı hedefledik. Bu hedefimiz doğrultusunda da çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayırsever vatandaşlarımızla iletişime geçerek kurban bayramı için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. hayırseverlerimizin gönderdiği giysi başta olmak üzere tüm yardımları önceden belirlediğimiz Muş genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Dernek olarak bugüne kadar çok sayıda ihtiyaç sahibi ailemize katkıda bulunduk. Bundan sonraki süreçte de bu faaliyetlerimize devam edeceğiz. Şimdiye kadar hayırsever vatandaşların tarafımıza ulaştırdıkları gıda, kıyafet, kırtasiye malzemesi gibi ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Yine hayırseverler tarafından gönderilen ve gönderilecek olan malzemeleri daha önceden belirlemiş olduğumuz ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bugüne kadar yüzlerce aileye ulaştık. Hepsi de kendilerine yardımları gönderenlere ve ulaştıranlara hayır dualarını eksik etmiyorlar. Dernek yetkililerimizle bir toplantı yaparak gerek yapmış olduğumuz gerekse kurban bayramı için yapacağımız faaliyetleri masaya yatırdık. Allah bize güç verdikçe hayırseverlerimizden gelen yardımları bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu konuda bizlere destek veren, her zaman yanımızda olan dostlarımıza ve hayırseverlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”