İL BAŞKANI AVCI, MAZBATASINI ALDI

İL BAŞKANI AVCI, MAZBATASINI ALDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 7. Olağan İl Kongresiyle Muş İl Başkanlığına seçilen İbrahim Avcı mazbatasını aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığına seçilen İbrahim Avcı, mazbatasını aldı. İl Başkanı İbrahim Avcı’ya Gençlik Kolları Başkanı Erdem Mirze, Kadın Kolları Başkanı Elif Gezen, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

İl Seçim Kurulundan mazbatasını alan İl başkanı Avcı; “Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bütün arkadaşlarımla omuz omuza çalışacağız, genç bir kadro ile göreve geldik. Partimizin ilkeleri doğrultusunda tüm ekibimizle AK Parti’nin çizgisinde yürümeye devam edeceğiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Muş`u 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırma gayreti içerisinde olacağız. Bizi biz yapan değerlerimiz, davamız ve davamıza olan sarsılmaz bağlılığımızla büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz, Birlik ve beraberlik içerisinde Muş`umuza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”