İŞ ADAMI BİNGÖL, MUŞ ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

İŞ ADAMI BİNGÖL, MUŞ ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın daveti üzerine Muş’a gelen iş adamı hemşehrimiz Gıyasettin Bingöl Muş ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulundu

Geçen hafta iş adamı hemşehrimiz Gıyasettin Bingöl, beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Feyat Asya’nın daveti üzerine Muş’a gelmişti. Heyet iki günlük Muş ziyareti sonrası Bursa’ya döndü. Gıyasettin Bingöl, Muş ziyareti sonrası sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bingöl açıklamalarında Muş’un kendisi için gurur kaynağı olduğunu belirterek; “Muş Valisi Doç. Dr. Sayın İlker Gündüzöz ve Muş Belediye Başkanı Sayın Feyat Asya’nın daveti üzerine değerli yatırımcı iş insanları ile katıldığımız Muş ziyareti, benim için son derece anlamlıydı. Öncelikle belirtmeliyim ki, şehri yönetenler bir şehri bu kadar iyi anlatabilir ve bir şehrin değerlerini bu kadar güzel aktarabilirlerdi. Sayın valim ve başkanım Muş’un sahip olduğu tüm niteliklerini hayranlık verici bir yaklaşımla gözler önüne serdiler. En derin teşekkürlerimi sunuyorum kendilerine” dedi.

“MUŞ SEVDALISI BELEDİYE BAŞKANI FEYAT ASYA”

Bingöl, Muş’un sanayileşme hedefi olduğunu, Doğu Anadolu Bölgesinin parlayan yıldızı konumunda olduğunu dile getirerek; “Şehrine aşık bir Muş sevdalısı olan Belediye Başkanı Sayın Feyat Asya; kendisini şehre adamış bir başkan. Dört yıl önce Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni tesis etmek üzere Muş’a daveti üzerine gittiğimizde de kendisinin çok değerli desteklerini görmüştüm. İçinde bulunduğu yönetimsel süreçte elbirliği ile üst düzey bir noktaya taşınan Muş’ta gördüğüm güzellikler karşısında bugün tarifsiz bir mutluluk içindeyim. Muş Valiliği ile Muş Belediyesi birlikteliği sayesinde doğal ve kültürel değerleri öne çıkarılan, sanayileşmede ciddi gelişme hedefleri olan Muş; bugün Doğu’nun parlayan yıldızı konumunda. Şehri güzelleştiren park, bahçe ve müzelerin yanı sıra belediyenin kurduğu halka fayda niteliğindeki ekmek sanayi de üretimde yerini almış durumda. Değerli başkanımıza, hemşehrilerim adına şehrimize kazandırdığı değerler için ne kadar teşekkür etsek az diye düşünüyorum.”

“MUŞ ZİYARETİ BİZLERDE İZ BIRAKTI”

Kızılay’ın bünyesine kazandırılacak olan Aşevi’nin kendisi için gurur kaynağı olduğunu ifade eden Bingöl açıklamasını şöyle sürdürdü; “Muş ekonomisine büyük katkı sağlaması hedeflenerek yakında kurulacak olan tekstil fabrikası, istihdama ve üretime açılacak önemli bir yatırım. Muş, bugün sanayide 10 bin istihdam hedefi olan bir şehir. Gerekliliği şart olan “eğitim” konusunda Muş Üniversitesi bir başka kıvanç kaynağı.  Ayrıca Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cengiz Koç yönetiminde gerçekleştireceğimiz, günde 5000 kişiye hizmet sunacak olan Kızılay Aşevi’ni Muş’a kazandırmamız da ayrı bir gurur kaynağımız oldu.  Ziyaretimizde Varto’ya kazandırdığımız Kur’an Kursu ile Meslek Yüksek Okulumuzu da değerlendirme fırsatı bulduk. Samimiyetle ifade etmeliyim ki ziyaretimiz çok gurur vericiydi, şehir yöneticilerinin elbirliği ise bizlerde apayrı bir iz bıraktı. Çok değerli yatırımcılarla katıldığım Muş ziyaretimize duyduğum minnetle; başta Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve Muş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat olmak üzere Muş’u üst düzey bir şehir konumuna yükseltmek için emek veren saygı değer insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”