IŞIK, ÇAĞRI YAPTI

IŞIK, ÇAĞRI YAPTI

Ak Parti birinci sıra Muş Milletvekili adayı Faruk Işık, farklı alanlarda mücadele edipte kaybedenlere yönelik yaptığı çağrısında, Gelin bütünleşelim. Birleşelim. Şahsi menfaatleri bir tarafa bırakalım. Demokrasi ile buluşalım. Bunun mücadelesini verelim

Yıllarca çeşitli mücadele içinde olanların ortak dertlerinin çözüm noktası Ak Parti'dir diyen Ak Parti birinci sıra Muş Milletvekili adayı Faruk Işık, Bu ülkenin sahip olması gereken tek bir hedefi var sözleri ile bazı kesimlere çağrı yapan Faruk Işık, Herkesin örgüce eşit bir şekilde yaşayabileceği, demokratik bir ülke. İşte Ak Partinin geçen 8,5 yıllık süre zarfında yapmak istediği bu. Bizlerde bu amaçta hareket etmeliyiz. Yıllarca hepimiz bu ülkede yaşadık. Ak Parti ile ekonomik anlamdaki gelişmelerin tahlilini, sosyal etkinliklerin analizi yaparak o günler ile bugünleri karşılaştıralım” dedi.


Ak Parti birinci sıra Muş Milletvekili adayı Faruk Işık, farklı alanlarda mücadele edipte kaybedenlere yönelik yaptığı çağrısında, Gelin bütünleşelim. Birleşelim. Şahsi menfaatleri bir tarafa bırakalım. Demokrasi ile buluşalım. Bunun mücadelesini verelim. Adalet için uğraşalım. Bunun oluşması içinde AK Parti çatısı altında buluşalım. Tek hedef var. Ortak paydamız. Yıllarca çeşitli mücadele içinde olanların elde edemediği ortak payda ortak dert. Ey Türkler, ey Kürtler, ey Sünniler ey aleviler ey gürcüler gelin hepimizin derdi ortak. Hepimizin problemi ortak. Bu ülkenin sahip olması gereken tek bir hedefi var. Herkesin örgüce eşit bir şekilde yaşayabileceği, demokratik bir ülke. İşte Ak Partinin geçen 8,5 yıllık süre zarfında yapmak istediği bu.Bizlerde bu amaçta hareket etmeliyiz. Yıllarca hepimiz bu ülkede yaşadık. Ak Parti ile ekonomik anlamdaki gelişmelerin tahlilini, sosyal etkinliklerin analizi yaparak o günler ile bugünleri karşılaştıralım. Gelin, Farklı alanlarda mücadele edipte kaybedenler gelin. Gelin bütünleşelim. Birleşelim. Şahsi menfaatleri bir tarafa bırakalım. Demokrasi ile buluşalım. Bunun mücadelesini verelim. Adalet için uğraşalım. Çoğu zaman haklarından mahrum bırakılmış, çoğu zaman insanlık onuruna yakışmayacak hareketlerde bulunmak zorunda bırakılmış insanlarımız bu çerçevede bütünleştirip harekete geçirelim. Bu bizim için çok önemlidir. Hepimizin bu sorunların üstesinden gelebilmek adına çok farklı hedeflerimiz olmalıdır. Bizler Haziran seçimleri sonrasında 4 arkadaş buradan çıkarsak bakın buna dikkat çekmek istiyorum. 4 arkadaşın buradan çıkması ile özgürlüklerin sesi yükselir. Türkiye kazanır. Ülke kazanır. Muş kazanır. Bir bütün olarak mücadele edelim. Kendim için bir şey istemiyorum. Sizin çocuklarınız için Muş evlatları için istiyorum. Benim belki bitiremeyeceğim kadar rabbim bana nimetler verdi. Ben dünyayı ahiretin tarlası olarak görüyorum. Yarın dönüp te tertemiz toprağa girmenin arzusu ile halkım için milletim için kalıcı bir eser bırakarak bu işe gönül vermiş bir vaziyette Muş için hep birlikte el ele omuz omuza diyorum. O kalıcı eserdeki amaçta  ahlaklı kurumlar ahlaklı zihniyetler düzgün çalışan layıkıyla çalışan temiz çalışan hizmet kurumlarını Muş'a kazandırmaktır. Eğitim kalitesini yükseltebilecek sosyal hizmetleri daha iyi sunabilecek kurumları geride bırakmaktır tek düşüncemiz.Bu açıdan hepinizden özellikle istirham ediyorum. Bu mesele bizim şahsımızın meselesi değil. Dördümüzün birden gelip demokrasi adına özgürlükler adına yaşanılabilir bir şehir adına bu gayreti bu özveriyi sunmamız lazım. Her şey bir olmaktan, diri olmaktan, omuz omuza olmaktan geçer” dedi.


SEÇİM ÇALIŞMALARINI ANLATTI


Aday adaylığının sonuçlanması ve adaylığı belirlenmesinden bu yana geçen süre zarfındaki çalışmalarına ilişkin açıklamalarıyla konuşmasını sürdüren Ak Parti birinci sıra Muş Milletvekili adayı Faruk Işık, 1 aydır sahadayız. Çalışmalar yürütmekteyiz. Bizlerde kendimiz adına partimiz adına verdiğimiz mücadele sonucunda o günden bu zaman dur durak bilmeden bir çok alanda çeşitli çalışmalar yürütmekteyiz. O günden bu zaman bizi yalnız bırakmayan aday adayı arkadaşlarımıza bizi yalnız bırakmadıklarından ötürü kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünde seçim sürecine az bir zaman kala tüm aday adaylarımızla ortak hareket ederek partimiz adına daha geniş kapsamlı hep birlikte temelinde başarıyı barındıran bir çalışma süreci içine girmeyi arzuluyoruz. Partimizin hepimizin ortak partisi olduğu için o katkıyı sağlamanız düşüncesi ile bu toplantıyı tertipledik. Katılımlarınızdan ve kalan bu süre zarfındaki desteklerinizden ötürü hepinizi yürekten kutluyorum” dedi.


 





BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI