Işık tan, Voleybolcu Kızlara Destek Sözü

Işık tan, Voleybolcu Kızlara Destek Sözü

Türkiye Finali'nde mücadele eden Muş Gençlik Spor Kız Voleybol Takımı'nı kabul eden AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık; Gençlere hizmet bizim en büyük görevlerimiz arasındadır” dedi.

Türkiye Finali'nde mücadele eden Muş Gençlik Spor Kız Voleybol Takımı'nı kabul eden AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık; Gençlere hizmet bizim en büyük görevlerimiz arasındadır” dedi.


 


Genç Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda mücadele  eden Muş Gençlik Spor Kız Voleybol Takımı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Muş Milletvekili Sayın Faruk IŞIK'ı  ziyaret etti.


 

TBMM Genel Kurulu Kulis Bahçesinde  Kız Voleybolcuları kabul eden IŞIK,  Türkiye Finalinde mücadele ettikleri için  kızlarımızı kutladı. Her zaman gençlere önem verdiklerini ifade eden IŞIK, devletin de gençlere önem verdiğini kaydetti.  IŞIK; sözlerine şöyle devam etti.  Memlekete yapılan hizmet istikbal  vaad eden gençlere yapılan yatırımlarla  daha bir anlam kazanır, gençlere  yapılacak yatırımlar  Uluslar arası arenada da  söz sahibi olmamıza katkı sağlayacaktır. Onun için biz gençleri çok önemsiyoruz ve onlara yapılacak her türlü yatırıma da destek veriyoruz. dedi. Türkiye finalinde Fenerbahçe gibi güçlü rakiplerle mücadele etmenin kolay olmadığını hatırlatan IŞIK, şöyle konuştu. Sizler kısıtlı imkanlarla elde ettiğiniz bu başarılar sonunda büyük takımlarla mücadele ettiniz. Türkiye finalinde aldığınız sonuçlar bizim için hiç önemli değildir. Önemsediğimiz konu kısıtlı kaynaklarla bu seviyelere alın terinizle gelip Fenerbahçe gibi köklü kulüplerle mücadele etmenizdir. Televizyonlarda Fenerbahçe'nin rakibinin Muş olarak gösterilmesi  bizim için onurdur. Bu haberi duyunca sevinçten  adeta uçar hale geldim, Sizler kısa bir süre önce kurulan bir kulüpsünüz ama rakibiniz asırlık bir kulüptür bunun yanında  grubunuzda  Eczacıbaşı gibi Voleybolda Türkiye'de ve Avrupa arenasında  büyük başarılar elde eden bir kulüpte vardı.  Bu büyük takımlarla  mücadele etmeniz bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.  Bu başarı  sizlerin sadece kendi emeğiniz ve alınterinizin karşılığının olduğunu  bilmenizi isterim,  Sizleri yürekten kutluyorum, Bu yıl ki TÜBİTAK  ve  Bu Benim Eserim” projelerini de hatırlatan IŞIK, şunları kaydetti.  Türkiye genelinde 800 dolayında projenin yer aldığı bu yarışmalarda İlimizin 3 projesinin ilk 4 proje arasında yer alması dikkat çekicidir. İmkanları kısıtlı olan İlimizde gençlerimiz büyük başarılar elde ediyor.  Devlet olarak yapacağımız yatırımlarla bu cevherleri tespit edeceğiz ve  onlara her türlü desteği sunacağız” dedi. Muş Gençlik Spor Kız Voleybol takımının maddi sıkıntılarının olduğunu  öğrenen IŞIK,  Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşeceğini ve  maddi sıkıntılarını aşmaları için destek vereceğini sözlerine ekledi.



ENGELLİLER İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi

FUTSAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR

KARTAL SPOR DEPLASMANDA GALİP

Bedensel Engelliler 1. Ligde

1. Lige Bir Adım Kaldı

Bedensel Engelliler 1. Lig Yolunda