JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE

Muş’a, Ağrı ve Bitlis’ten uyuşturucu madde getirerek hem uyuşturucu ticareti yaptığı hem de kullandığı tespit edilen 28 kişiden 6’sı tutuklandı.

Muş İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu tacirlerine operasyonlarını sürdürüyor. Ekiplerin yaptığı istihbarı çalışmalar sonucunda uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda çok sayıda madde ele geçirildi.

Muş Valiliğinde konuya ilişkin yapılan açıklamada; “İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Ağrı ve Bitlis İllerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Bulanık ve çevre ilçelere sattıkları tespit edilen şüphelilere yönelik yapılan operasyonda; 77,58 gram Metamfetamin, 91,62 Gram Kubar Esrar, 23,48 Gram Toz Esrar, 1 Gram Bonzai, 9 Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı, 4 Adet Tabanca, 4 Adet Tabanca Şarjörü, 17 Adet Tabanca Fişeği, 4 Adet Cep Telefonu ele geçirilmiştir” denildi.

Açıklamanın devamında 28 şüphelinin hakkında adli işlem başlatıldığı belirtilerek; “Olayla ilgili olarak 6 şüpheli hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan, 22 şüpheli hakkında ise kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçundan olmak üzere toplam 28 şüpheli hakkında adli işlem yapılmış olup 6’ı şüpheli tutuklanarak Patnos L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiş, 1 şüpheli şahsın ise arama çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”