KALIR’DAN EKİPLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KALIR’DAN EKİPLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hizmet-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, İtfaiye ekiplerini ziyaret ederek, önceki gün kentte meydana gelen yangında gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür etti

Hizmet-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Önceki gün kentte bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen yangında itfaiye ekiplerinin gösterdikleri fedakarca çalışmadan dolayı teşekkür eden Başkan Kalır, personeller sohbet etti.

Başkan Kalır, kamuoyuna yanlış bilgiler veren vatandaşlara sert tepki göstererek, yangında herhangi bir can kaybının yaşanmaması için mücadele eden ekiplerin görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini belirtti. Başkan Kalır, itfaiye ekiplerinin yanı sıra zabıta ekiplerinin de çevre güvenliği için mücadele ettiklerini söyledi.  

Herhangi bir can kaybının yaşanmamasının sevindirici bir durum olduğunu ifade eden Başkan Kalır; “Hizmet iş sendikası şube başkanlığımız adına Muş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyarete bulunduk. İlimizde12 Eylül 2021 tarihinde İstasyon Caddesi üzerinde bir işyerinde çıkan yangın, işyerinin üst katlarında bulunan öğrenci kurs yerlerine sıçramadan söndürülmesini sağlayan ve öğrencilerin tahliyelerini sağlayan itfaiye personellerimize geçmiş olsun. Gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ettik. Bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesapları üzerinden itfaiye ekiplerinin görevlerini layıkıyla yerine getirmedikleri ithamları bulunuyor. Yapılan ihbar üzerine ekiplerin en kısa sürede gelmesi ve olaya müdahale ettiğini biliyoruz. Öğrencilerin ve vatandaşların tahliyesinde ekiplerin canla başla görevlerini ifa ettiler. İtfaiye ekiplerimizin gösterdiği bu özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Çok şükür herhangi bir can kaybının yaşanmaması sevindirici bir durumdur. Allah bu tür olayları hiç kimseye yaşatmasın” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”