Kamyonet Zulasında Kaçak Sigara

Kamyonet Zulasında Kaçak Sigara

Muş Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yaptıkları yol aramasında kamyonetin altındaki zuladan kaçak sigara çıkarttılar.

Muş Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yaptıkları yol aramasında kamyonetin altındaki zuladan kaçak sigara çıkarttılar.


 


KOM, her gün bir başarılı operasyona imza atıyor. Muş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçakçıların korkulu rüyası haline geldi.


 


Polis kamerasından saniye saniye kaçak sigara operasyonu. Muş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Muş-Bitlis yolu üzerinde yaptıkları yol aramasında, kamyonetin alt kısmında gizlenmiş şekildeki kaçak sigaraları yakaladılar. Polis kamerasından saniye saniye kaydedilen operasyonla ilgili olarak yapılan açıklamada: Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 28.02.2012 ve 29.02.2012 günleri Şube Müdürlüğümüz alanına giren suçlara yönelik Muş-Bitlis yolu üzeri Kontrol ve Uygulama Noktasında risk analizleri çerçevesinde uzman personelimizce yapılan yol uygulamaları sırasında 2 ayrı yakalama gerçekleştirilmiştir. 1-) 28.02.2012 günü saat:15.30 sıralarında ……… plaka sayılı, Renault Master marka, açık kasa kamyonetin kasa taban kısmının standart dışı, normalden yüksek ve kalın olduğu görülmüş, bunun üzerine araçta zula olabileceği değerlendirilerek Muş Cumhuriyet Başsavcılığından alınan adli arama kararı ile, bahse konu araçta yapılan aramada; zula olarak tabir edilen yerde (2.450) paket United marka, (7.300) paket Prestige marka olmak üzere toplam (9.750) paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak yakalanan araç sürücüsü N.G. ile araç içerisinde bulunan S.A. isimli şahıslar hakkında 4733 SKM suçu kapsamında gerekli adli işlem yapılmıştır. 2-) 29.02.2012 günü saat:04.10 sıralarında ………… plaka sayılı, Fiat Fiorino marka araçta Muş Sulh Ceza Mahkemesi'nin önleme araması kararına istinaden yapılan kontrollerde, arka kısmında kutular içerisinde (5.000) paket Prestige marka gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş, olayla ilgili yakalanan N.K. isimli şahıs hakkında 4733 SKM suçu kapsamında gerekli adli işlem yapılmıştır” denildi.  





GELİN ALMAYA GİDEN AİLE SİLAHLA TARANDI

UYUŞTURUCU MADDEYE 33 TUTUKLAMA

HIRSIZLIĞA 27 TUTUKLAMA

Jandarma, Anneler Günü nü Unutmadı

Durmaz ın Bir Yılı

Muş-Kulp Yolunu Havaya Uçurdular

Polisten Kaçamadılar