KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Muş’ta dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken 65 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kentte etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar yağışı il genelinde 65 köy yolunu ulaşıma kapattı. Kapalı köy yollarıyla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nihar Rençber, merkezde 26, Bulanık'ta 15, Malazgirt'te 14 ve Varto ilçesinde ise 10 köy yolu olmak üzere toplam 65 yerleşim yerinin ulaşıma kapalı olduğunu ifade etti.

İl özel idaresi ekipleri, kapanan köy yollarını açmak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

MALAZGİRT’TE BAHARIN İLK GÜNÜNDE LAPA LAPA KAR YAĞIŞI

Muş’un Malazgirt ilçesinde vatandaşlar mart ayında havaların ısınması beklerken günü lapa lapa kar yağışıyla uyandılar. Mart ayının ilk gününde etkili olan kar yağışı, Malazgirt ilçesini beyaza bürüdü. Sabahın erken saatlerinde etkili olan ve kısa süre içerisinde etkisini arttıran kar yağışıyla kent beyaza büründü. İlçede mart ayının ilk gününde etkili olan kar yağışıyla beraber hava sıcaklığında da hissedilir derecede düşüş yaşandı.

Bahar mevsimini beklediklerini, ancak kar yağışının etkili olduğunu belirten Furkan Korucu, “Yazı beklerken tekrar kar yağıyor. Bu da normaldir. Normal bir şekilde işlerimiz devam etmektedir. Kışımız tekrar geri geldi” diye konuştu.

Öte yandan, ilçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı köy yollarında da ulaşımda aksaklıkların yaşandığı belirtildi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”