KAR YAĞIŞI MALAZGİRT’TE ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

KAR YAĞIŞI MALAZGİRT’TE ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Muş’un Malazgirt İlçesinde etkisini sürdüren kar yapışı hayatı olumsuz yönden etkilerken, kuraklık endişesi yaşayan vatandaşları sevindirdi

Muş’un Malazgirt ilçesine uzun zamandır beklenen kar yağışı etkisini sürdürüyor. Malazgirt ilçesinde dün gece saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Uzun zamandır beklenen karın yağmasıyla birlikte sürücüler ulaşımda sıkıntı yaşarken, Malazgirt Belediyesi ekipleri de yollarda kapanma ve buzlanma riskine karşı yoğun çalışma başlattı.

Belediye ekipleri iş makineleri ile cadde ve sokakları kardan arındırırken, vatandaşların ulaşım seyrini kolaylaştırıyor. Belediye ekipleri ilçe merkezine topladıkları kar kütlelerini ise araçlarla ilçe dışına çıkarıyor.

Karın yağmasına çok sevindiğini dile getiren esnaf Rıdvan Yıldırım, “Son günlerde bölgemizde etkili olan soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı. İlçede kar yağışı yoğun bir şekilde devam etmekte. Bizler bu duruma çok sevindik. Çünkü bu yılın bayağı bir kurak geçeceğini hissediyorduk ama şu anda kar yağışı devam ediyor” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”