KAR YAĞIŞI, MUŞSPOR’U DA ETKİLEDİ

KAR YAĞIŞI, MUŞSPOR’U DA ETKİLEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. grupta 21. Hafta karşılaşması olan Muşspor-Bursa Yıldırımspor maçı elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Muş’ta 5 gündür etkili olan kar yağışı sporu da etkiledi. Bu çerçeveden 5 Şubat Pazar günü Muş’ta oynanması gereken Muşspor-Bursa Yıldırımspor maçı elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Konu ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada “05.02.2023 Pazar günü saat 13.00'da Muş şehir stadında oynanması gereken Muşspor-Bursa Yıldırım Spor TFF 3. lig 3. grup müsabakası elverişsiz saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Futbol müsabaka talimatının 18/1 maddesi uyarınca erteleme müsabakalarında yalnızca ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular katılabilir.” Denildi.

KAR YAĞIŞI ANTRENMANI DA ETKİLEDİ

Öte yandan ligde ikinci yarıya Bergama galibiyetiyle başlayan ardından kendi evinde Malatya Arguvansporla berabere kalan Sarı-beyazlılar geçtiğimiz hafta deplasmanda ligin iddialı takımlarından Güneş Holding Çankaya FK’ya yenilerek playoff yolunda yara aldı. TFF’nin kararı öncesinde hafta sonu Muş’ta oynanacak maçtan puan yada puanlar alarak ayrılmanın hesaplarını yapan Sarı Beyazlı temsilcimiz bu kapsamda Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarına devam eden Muşspor, hafta başından beri etkili olan kar yağışı nedeniyle saat 11’de yeni Şehir stadyumunda başlaması planlanan antrenman, her iki sahanında kapalı olması nedeniyle saat 16’da kapalı bir halı sahada gerçekleştirdi. Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda dayanıklılığa yönelik dar alan çalışmaları yapıldı. Kaleciler ise Kaleci Antrenörü eşliğinde çalıştı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”