KAT KARŞILIĞI REZİDANS PROJESİNDE 28 KONUTUN SATIŞI YAPILDI

KAT KARŞILIĞI REZİDANS PROJESİNDE 28 KONUTUN SATIŞI YAPILDI

‘Kat Karşılığı Rezidans Projesi’ kapsamında Muş Devlet Hastanesi yanında yapılan Muş Belediyesi şirketine ait 39 konut ve 8 işyerinin satışı için ihale yapıldı. İhale sonucunda 28 konutun satışı yapıldı.

Son yıllardaki altyapı ve üstyapı hizmetleriyle adeta yeni bir Muş inşa eden Muş Belediyesi, kaynak üretme konusunda da önemli adımlar atıyor. Geçtiğimiz yıllarda başlatılan kat karşılığı rezidans projesini devam ettiren Muş Belediyesi kaynak üretmeye ve bunu hizmete sunmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda Yeni Mahalle sınırları içerisinde Muş Devlet Hastanesi yanında yapılan ve Haziran ayında yapımı tamamlanacak işyeri ve konutlar açık arttırma usulü ile ihale edildi.

Porsor Ana Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre gerçekleştirildi.  Metrekareleri ve konumlarına göre muhammen bedellerinde değişkenlik gösteren taşınmazlardan 28 adet konutun satışı mevzuat çerçevesinde satışı yapıldı. Belirlenen ücretin yarısını sözleşme imzalarken ödeyecek olan hak sahipleri geri kalan kısmın yarısını 30 Mart 2023 tarihinde son taksiti de 23 Haziran 2023 tarihinde ödemeleri gerekecek. Satış bedelinin tamamı ödenmeden devir işlemleri yapılmayacağı gibi 15 günlük süre içerisinde ödeme yapılmaması halinde yüzde 6’lık kesin teminat irat kaydedilerek sözleşme feshedilecek. 




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”