KILIÇ HİBE DESTEKLERİNİ ANLATTI

KILIÇ HİBE DESTEKLERİNİ ANLATTI

Muş’un Malazgirt ilçe Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, 1071 FM Radyosuna konuk olarak 2021-2022 KKYDP kapsamındaki hibe destekleri hakkında bilgiler verdi.

Muş’un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Tarım ve Orman Bakanlığınca çiftçilere Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi 2021-2022 Başvuru Dönemi (KKYDP) hibe destekleri ile ilgili çiftçilere bilgiler verdi.

Malazgirt 1071 FM Radyosunda canlı yayınına katılan Başkan Kılıç, ziraat odasının çiftçilere yönelik yatırım ve desteklerini de anlatarak, her daim Malazgirt çiftçisinin hizmetinde olduklarını belirtti. Ziraat odasının tarım aletleri ve araç parkı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Kılıç, “Tarım aletleri araç parkımızda bulunan tüm tarım aletlerini isteyen çiftçilerimize kullanması için veriyoruz. Tarım aletlerini kullanan çiftçilerimiz tarlada işleri bitince tekrar geri getiriyor ve biz bunları ihtiyacı olan başka çiftçilerimize veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye’de yaşanan kuraklığa da değinen Başkan Kılıç, “Muş iline gelen 46 milyon TL kuraklık desteğinin 26 milyonu ilçemizde dağıtılacaktır” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”