Kılıç: Muhafazakâr Çizgimle Geldim

Kılıç: Muhafazakâr Çizgimle Geldim

AK Parti'nin geçen dönem 4. sıra milletvekili adayı olan Sadettin Kılıç, 24. dönem genel seçimlerinde yeniden aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Müracaatı esnasında konuşan Kılıç: Gerekli yerlerden müsaade aldıktan sonra istifa ederek aday adaylığı için muhafazakâr çizgimle memleketime hizmet etmeye geldim” diye konuştu.


AK Parti'nin geçen dönem Milletvekili adayı olan Sadettin Kılıç, yeni dönem için aday adaylığını açıkladı.


AK Parti'nin geçen dönem 4. sıra milletvekili adayı olan Sadettin Kılıç, müracaatı esnasında partililere yönelik AK Parti'nin iktidarı döneminden bugüne yapmış olduğu hizmetlere dikkat çekti. Kılıç, yaptığı konuşmasında: AK Parti'den aday olmak isteyen insanların parti ile kimyaların uyumlu olmaları gerekli. Doku uyuşmazlığı olmamaları lazım. Beni tanıyanlar bilir. Ben muhafazakâr çizgisi olan biriyim. Dolayısı ile AK Parti'nin vizyonu misyonu benim ideallerime uygun olduğu için 2007 yılında bu partiden aday oldum. O zamanki sıralama farklıydı. Ben o zaman beni neden şu sıralamada yaptınız diye küskünlük göstermedim. Bütün gücüm ile AK Parti'nin çalışması için çalıştım. Arkadaşlarımla köy köy dolaştım. Sonuçta kazanan AK Parti olacaktı. Oyumuzu 21 binden, 55 binlere çıkardık. Tabii bu bizim çalışmamızla bağlantılı bir başarı değil. Sayın Başbakanımız ve hükümetimizin çalışması ile ilgilidir. Halk AK Parti'nin icraatına ve Başbakanımızın duruşuna oy vermiştir. 2008 yılından buyana Başbakanımızın Avrupa'daki çalışmalarında müşavirliğini yapıyordum. Başbakanımız bunun için beni onurlandırarak başbakanlığa müşavir olarak aldı. Kendisine teşekkür ediyorum. O günden bu yana kadar gücüm nispetinde çalıştım. Başarılı olduğumuz kanaatindeyim. Seçimler yaklaşınca tabandan ciddi bir talep oldu. Sizi siyasetende farklı yerlerde görmek istiyoruz dediler. Halk aday olmanızda yarar vardır dediler. Ben de bu isteği talebi ilgililere aktardıktan sonra, karar noktasında olanlardan istifa edebilirsiniz müsaadesini aldıktan sonra memleketim Muş'a geldim ve müracaatımı yapıyorum” diye konuştu. Yapılacak olan temayül yoklamasını da değerlendiren Kılıç: Bence burada temayül yoklamasının neticesinin belirlenmesi çok isabetlidir. Çünkü geçen dönem burada açılmayınca, burada belli olmayınca çok farklı kırgınlıklara, dargınlıklara sansasyonel haberlere neden oldu. Temayül demek kimin milletvekili olacak değildir. Çünkü bu bir ön seçim demek değildir. Sadece aday olabilecek insanların kriterleri açısından bir merhaledir. Burada ilin tamamını alan anket çalışması olacak. Ankara'da mülakat olacak. Arkasından Başbakanın, başkanlık ettiği yüksek kurulda aday belli olacak. Temayül yoklamasının burada belirlenmesi kafadaki soru işaretlerinin belirlenmesi için çok anlamlıdır” diye konuştu.


 





BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI