“KIRSALDA DAHA İYİ BİR YAŞAM İÇİN KOOPERATİFÇİLİK PANELİ” DÜZENLENECEK

“KIRSALDA DAHA İYİ BİR YAŞAM İÇİN KOOPERATİFÇİLİK PANELİ” DÜZENLENECEK

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 20 Eylül 2021 tarihinde Muş Öğretmenevinde “Kırsalda Daha İyi Bir Yaşam İçin Kooperatifçilik Paneli” düzenleyecek

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) “Kırsalda Daha İyi Bir Yaşam İçin Kooperatifçilik Panelini” Muş’ta düzenliyor. Kooperatifçilik, Hayvancılığın Gelişmesi, Kırsal Turizmin Gelişmesi, Kooperatifçilik Girişimi ve Kırsal Kalkınmada Kooperatifçilik konularının ele alınacağı panel alanında uzmanlar tarafından sunumlar yapılacak.

DAKA, Kırsal Kalkınmanın en etkili sosyo-ekonomik araçlarından olan kooperatifçilik konusunda farkındalık ve duyarlılık sağlayacak, Muş ili ve bölge düzeyinde etkin ve etkili kooperatifçiliğin gelişimine katkı sağlamak üzere 20 Eylül 2021 pazartesi Saat 09.00'da Muş Öğretmenevinde “Kırsalda Daha İyi Bir Yaşam İçin Kooperatifçilik Paneli” düzenlenecek.

Düzenlenecek olan panele Ankara Üniversitesi Ziraat fakültesinden Prof. Dr. Bülent Gülçubuk, Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özen, Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pala ve Amesia Çalışan Arılar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Güner Aslan katılarak birer sunum yapacaklar. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Bülent Gülçubuk, Panelin moderatörlüğünü yapacak. Gülçubuk ayrıca “Dünyada ve Türkiye’de daha iyi bir yaşam için kooperatifçilik” başlıklı bir sunumda yapacak.

Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özen “Hayvancılığın Gelişmesinde Kooperatifçilik”, Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pala, “Kırsal Turizmin Gelişimde Kooperatifçilik”, Amesia Çalışan Arılar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Güner Aslan, “Kendi dinamiklerine dayalı kooperatifçilik” ve son olarak ise Tire Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Eskiyörük “Kırsal kalkınmada model bir kooperatifçilik” başlıklı sunumlar yapacaklar.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”