KIVANÇ: “ÇALIŞMALARIMIZI DA EN ÜST DÜZEYDE SÜRDÜRMEKTEYİZ”

KIVANÇ: “ÇALIŞMALARIMIZI DA EN ÜST DÜZEYDE SÜRDÜRMEKTEYİZ”

Muş Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan projelerin sergi töreninde yaptığı konuşmada çalışmalarını en üst düzeyde sürdürdüklerini söyledi.

Muş’taki Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı projeler, ‘4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda sergilendi. Öğrenci ve danışman öğretmenlerin hazırladığı projelerin sergisine İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İl Başkanı Mahir Barışan, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Merkeze bağlı Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen fuarın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, bilim ve teknolojideki hızlı gelişmelerin bütün toplumları derinden etkilediğini işaret etti.

Teknolojinin baş döndürücü, hızlı ve nitelikli değişim süreci yaşadığını ifade eden Kıvanç, “Bu gelişim ve değişim süreci dünyadaki devletleri etkilediği gibi bizleri de derinden etkilemektedir. Dünyadaki yerimizi almak için bu işin farkına zamanında varıp ve çalışmalarımızı da en üst düzeyde sürdürmekteyiz. Bilim ve teknolojide hakikaten devasa projeler üreterek belki dünyada en ileri düzeyde olan ülkeler arasındayız. Savunma sanayide ürettiğimiz TİHA’ları, SİHA’ları, İHA’ları zaman zaman sahada gördüğümüzde son derece mutlu oluyoruz. Sadece savunma sanayinde değil, aynı zamanda sağlık hususunda da böyle. İstersek bütün insanlığa teknoloji anlamında hizmet edebiliriz, hizmet sunabiliriz. Bugün burada ürettiğimiz projeleri hep birlikte gezeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kurdele kesimi yapılarak fuar alanı gezildi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”