KOÇ: “MOBİLYA SEKTÖRÜ MARKA DEĞERİ KAZANACAK”

KOÇ: “MOBİLYA SEKTÖRÜ MARKA DEĞERİ KAZANACAK”

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Mobilya Kent Çalıştayı’nın kentte üretim yapan firmaların daha kurumsal çalışmalar yapmasına neden olacağını kaydeden Koç, mobilya sektörünün marka değeri kazanacağını söyledi

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından hazırlanan Mobilya Kent Fizibilite çalışması kapsamında Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir çalıştay düzenlendi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen çalıştaya MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, DAKA Muş İl Koordinatörü Muhammet Ali Yıldırım ve kentte mobilya sektöründe üretim yapan firma temsilcileri katıldı.

Mobilya üreticilerinin daha etkin çalışmalarını sürdürmesi için fizibilite çalışmalarının yapıldığı, kümelemeyle birlikte ilerleyen süreçte daha modern bir ortamda üretimlerini sürdürmeleri gerektiği kaydedilen çalıştayda, mobilya imalatçılarının bir arada olmasının avantajları ele alındı.

Mobilya Kent Çalıştay’ında konuşan Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, her sektörde olduğu gibi mobilya sektöründe de yaşanan bazı sıkıntıların bu proje kapsamında önemli ölçüde giderileceğini kaydetti.

Mobilya sektörünün marka değeri kazanacağını belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç daha sonra şunları söyledi: “Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Mobilya Kent fizibilite çalışması kapsamında Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda bir çalıştay gerçekleştirdik. İlimizde faaliyette bulunan Mobilya imalatçı firmalarını bir araya getirecek ve mobilya sektöründe kümelenme sağlayacak olan bu proje ile mobilya sektörü marka değeri kazanacak olup, ilimiz ekonomisine de önemli bir katkı sağlayacaktır. Mobilya Kent projesinin gerçekleşmesi halinde kentimizde dağınık olarak faaliyetini sürdüren mobilya imalatçılarımız daha modern ortamlarda üretim yapma imkanını yakalayacaktır. Bu çalışmanın kentimize hayırlı olmasını diler, Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu projenin hayata geçirilmesi için gerekli tüm desteği vereceğimizi de belirtmek isterim”.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”