KUYRUK OLUŞTU SOSYAL MESAFE UNUTULDU

KUYRUK OLUŞTU SOSYAL MESAFE UNUTULDU

Muş’ta eski hal bölgesinde PTT şubesinde fatura ödemek ve işlem yapmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturarak koronavirüs salgını döneminde uyulması gereken sosyal mesafe kuralını unuttu

Dünyayı etkisi altına alarak, küresel salgın ilan edilen koronavirüs salgını için tedbirler alınma devam ediyor. Muş’ta PTT şubesi önünde işlem yapmak için bekleyen vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymadı. Vatandaşların uymadığı sosyal mesafe tedbiri, çevre halkında tedirginlik yarattı.

PTT şubesi önünde bekleyen kalabalığı gören Ahmet Tosun tepkisini belirterek; “Yaklaşık bir yıla yakındır ki tüm dünya koronavirüs salgını ile mücadele ediyor. Bu şekilde tedbirlere uymayarak, bizim sağlığımız için hayatına hiçe sayan sağlık çalışanların işlerini daha da zorlaştırıyoruz. Buradaki vatandaşlar da kendilerince haklıdırlar. Burada bulunan vatandaşların bir kısmı devletin verdiği pandemi desteğini almak için, bir kısmı fatura ödeme işlemi yada herhangi bir işlem yaptırıyor. Onlar da kendi işlemlerini biran önce yapabilmek için bekliyorlar. Ama bu şekilde beklemeleri çok yanlış. Bizim bu koronavirüs salgınından korunmamız için sosyal mesafe, maske ve hijyene dikkat etmemiz gerekir. Bizler bu tedbirleri uygularsak yaşanan vaka sayılarında azalma olacaktır. Ben inanıyorum ki tüm ülke olarak tedbirleri yerine getirirsek bu salgının üstesinden gelebiliriz” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”