MAHALLE MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MAHALLE MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri ziyaret eden Kale Mahallesi Muhtarı Murat Aydın, örnek bir davranışa imza atarak gönüllere dokundu.

Kale Mahallesi Muhtarı Murat Aydın, 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı. Kale ilkokulundaki öğretmenlerle bir araya gelen muhtar Aydın, öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim ederek unutulmadıklarını hissettirdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Mahalle Muhtarı Murat Aydın, öğretmenlerin toplumun geleceğini aydınlattığını belirterek; “Çocukların pusulası olan öğretmenleri unutmamak adına muhtarlık olarak küçük bir jest yapmak istedik. Çam sakızı çoban armağanı olsun diyerek öğretmenlerimize hediyelerini takdim ettik. Öğretmenler hayatımızın önemli bir parçasıdır. 24 Kasım gününde onları unutmadığımızı hissettirmek istedik. Kale İlkokulunda görev yapan öğretmenlerimizle bir araya gelerek hem günleri kutlamak hem de sorun ve talepleri hakkında sohbetler ettik. Öğretmenler, fedakarca görev yaparak, yaydıkları bilim ışığıyla sadece öğrencilerini değil, toplumun geleceğini de aydınlatmaktadır” dedi.

“OKULLARIN İHTİYAÇLARI VE GELİŞİMLERİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAKTAYIZ”

Aydın, açıklamasının devamında okulların ihtiyaçları ve gelişimleri için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek; “Öğretmenler bir toplumda; özgür düşünen, bağımsız karar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi, problem çözme yeteneği gelişmiş, bilim ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen, bunun da ötesinde bilim ve teknoloji üretebilen, milli ve manevi değerlere saygılı, demokratik değerlere bağlı bireylerin yetişmesi için en önemli basamaktır. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk 'ün de dediği gibi ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır’ sözünden feyiz alarak mahallemizde bulunan okulların ihtiyaçları ve gelişimleri için elimizden geleni yapmaktayız. Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, geçmişte, bugünde ve gelecekte verdikleri sonsuz emeklerden dolayı mahalle muhtarı olarak minnetlerimi sunarım” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”