MART AYINDA KIŞ GERİ GELDİ

MART AYINDA KIŞ GERİ GELDİ

Son günlerde bahar havasının yaşandığı Muş’ta kar yağışı etkisini gösterdi. Kar yağışı ile birlikte Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri tekrar sahalara inerek temizlik çalışması başlattı

Önceki gün Muş’ta etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Mart ayında tekrar yüzünü gösteren beyaz esaret, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri ana ve ara yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kar küreme ekipleri kaldırımları temizleyerek vatandaşların rahat hareket etmelerini sağladı.

Ekipler gece saatlerine kadar mahalle aralarında kar temizleme mesaisini sürdürürken sabahın erken saatlerden itibaren çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiler. Kar küreme ekipleri kaldırımları kardan arındırarak vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için mücadele ederken, iş makineleri de araç trafiğine engel teşkil eden kar kütlelerini cadde ve sokaklardan temizledi.

“BİZLER VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAM KONFORUNU EN ÜST SEVİYEDE TUTMANIN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Çalışmalar ile ilgili açıklamalar yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, vatandaşların yaşam konforunu üst seviyelerde tutmak için çalışmalarında gayret göstereceklerini söyledi.

Başkan Asya açıklamasının devamında vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarını aksatmadan sürdüreceklerini belirterek; “Kış mevsiminin uzun ve yağışlı geçtiği bir bölgedeyiz. Şubat ayı içerisinde tüm ana arterler ve bağlantı yollarındaki kar kütlelerini şehir dışına taşımıştık. Dün etkili olan kar yağışı sonrası tekrar tüm ekiplerimiz ile harekete geçtik. Cadde ve sokakların temizliği iş makineleri ile yapılırken küreme ekiplerimiz de kaldırımların temizliğini yapıyor. Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için bu çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz. Hava koşullarından dolayı bir işi tekrar tekrar yapmak zorunda kalabiliyoruz. Belediyecilik böyle bir şey. Bizler bu tür durumlarda vatandaşlarımızın yaşam konforunu en üst seviyede tutmanın gayreti içinde olacağız” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”