MELİK EMRE, BANA DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM

MELİK EMRE, BANA DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM

Ak Parti 4. sıra Muş Milletvekili adayı Melik Emre, Bizler Muşlu vatandaşlar olarak hakikaten Muş'a bir şeyler getirmek istiyorsak ve bu güçlü iktidardan faydalanmak istiyorsak bu gücün farkına varmamız lazım. İktidarın nimetlerinden faydalanmak istiyorsa

 


 


Ak Parti 4. sıra Muş Milletvekili adayı Melik Emre, hizmet pastasından Muş'un daha fazla pay elde etmesi için sözün güçlü olmaya ait olduğunu vurguladı. Emre, Ne kadar güçlüysek sesimizde o kadar çok çıkar. Muş için neler yapabiliriz bunu hep beraber gözden geçirmeliyiz. Ortada bir kasa var. Bir bankanın kasası gibi. Biz ne kadar etkili olursak o kasadan gücümüz kadar pay sahibi oluruz. Hiçbir zaman bana duyulan bu güveni boşa çıkarmayacağım. İnsaniyet namına, onur namına, şeref namına ben bu işin üstesinden geleceğimi Muş halkının destekleri sonucunda bu işi başaracağıma inanıyorum” dedi.


 Ak Parti aday adayı istişare toplantısı düzenlendi. Muş Şeker Fabrikasında düzenlenen istişare toplantısına Ak Parti 24. Dönem genel seçimlerinde Ak Parti Muş Milletvekilliğine müracaat eden aday adaylarının büyük bir çoğunluğu katıldı.Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Ak Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık birlik ve beraberliklere dikkat çekerek Ak Partinin başarısı için herkesin daha çok çalışmasını ve 2011 Haziran Genel seçimlerinde zafere ulaşmış bir Muş için kalan sürenin daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.


İl Başkanı Halis Saltık'ın konuşmasının ardından söz alan Ak Parti 4. sıra adayı Melik Emre kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını belirtti.


 


İNANDIĞIM HER DOĞRUNUN


ARKASINDA OLACAĞIM


Düzenlenen toplantıda katılımcılara destek çağrısında bulunan Melik Emre yaptığı konuşmasında, İstişare için bir araya geldik. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Sıkıntılı bir süreçten iyiye doğru gidiyoruz. Şahsım adına sıkıntılı bir süreçti. 2 aylık siyasi bir süreçte sizlerin destekleri sonucu oluşan birlikteliklerle birlikte bu işin üstesinden gelebilecek bir konuma eriştim. Bu bakımdan herkese şükranlarımı arz ediyorum. Hiçbir zaman bana duyulan bu güveni boşa çıkarmayacağım. İnsaniyet namına, onur namına, şeref namına ben bu işin üstesinden geleceğimi sizlerin destekleri sonucunda bu işi başaracağıma inanıyorum. Birliktelik çok önemli bu amaçta. Allahın izniyle benim tarafımdan kimsenin başı öne eğilmeyecek. İnandığım her doğrunun arkasında olacağım. Sonuna kadar bu doğruların gerçekliğini savunacağım ve bundan da kimsenin şüphesi olmasın.Hep doğruya hep güzele hep en iyiye doğru yine hep birlikte yol alacağız. Önümüzde bir seçim süreci var. Yoğun ve çok iyi çalışıyoruz. Kendi adına değerli aday ağabeylerim tarafımdan sorun yaşamadım. Onlarda beni anladılar ve en genç olarak beni gördükleri için beni hiç ihmal etmediler” dedi.


VEKİL SAYIMIZI ARTTIRMAMIZ LAZIM


İktidarın nimetlerinden faydalanılmak isteniyorsa vekil sayısının arttırılması gerektiğini vurgulayan Melik Emre, Bizler hakikaten Muş'a bir şeyler getirmek istiyorsak ve bu güçlü iktidardan faydalanmak istiyorsak bu gücün farkına varmamız lazım. 2 Milletvekilimiz var iktidar çatısı altında. Bunu yükseltmemiz lazım. Bu sayıyı arttırmamız lazım. İktidarın nimetlerinden faydalanmak istiyorsak bundan yararlanmamız lazım. Bunun içinde vekil sayımızı arttırmamız gerekiyor.Sosyal anlamda Siyasal anlamda temel hak ve özgürlükler anlamında yapılması gerekenlerin Ak Parti sayesinde hayata geçireceğimizi ifade etmek istiyorum. Bugün burada Ak Partiyi fazla konuşmak istemiyorum. Buradaki herkes Ak Partinin gücünü zaten çok iyi bildiği için burada. Tabiki bu fırsat tüm Türkiye için Tabiki bu olanaklar tüm ülke için ama ben önce Muş diyorum. En büyük yatırım en büyük hizmet en büyük pasta Muş'a gelsin. Buda bizim elimizde. Şehrimize dair ilçemize dair çok büyük düşüncelerimiz var. Ortada bir kasa var. Bir bankanın kasası gibi. Biz ne kadar etkili olursak ne kadar o kasadan pay almayı arzuluyor isek buda daha çok çalışmaktan geçer. Bu en büyük mesaj olur Muş adına. Hepimiz adına. Oradaki pay bizim buradan götüreceğimiz güç kadar olacaktır. Ne kadar güçlüysek sesimizde o kadar çok çıkar. Muş için neler yapabiliriz bunu hep beraber gözden geçirmeliyiz. Ben kendim adıma tüm akraba ve yakınlarımdan o şevki zaten istiyorum ve bunun sağlanacağına hakikaten inanıyorum. Herkese sevgilerimi sunuyorum. Dünyamız ve ahretimiz için hangisi hayırlısı ise rabbim onu bize nasip etsin” diye konuştu.


 


 




cesur
17.06.2011 00:00:00
SAYIN MUŞLULAR SORUYORUM SİZE 40 YIL ÖNCE SİYASET ARENASINDAN CEKİLMİŞ BİR AİLENİN VE ANKARADA YETİŞEN BİR KİŞİNİN BEN BULANIKLIYIM DİYE ORTAYA CIKMASI SACMAYDI BENCE VE HİÇ BİR KENDİ KİŞİSEL SİYASİ SERMAYESİ OLMADAN.!! SECİMİ KAYBETTİ AK PARTİ 2 SIRA İLE 4 SIRADAKİ ADAYLAR SANDIKLARI PATLATTI ONUDA BOŞVER KÖYLERİNDEKİ DURUMLAR HERŞEYİ ACIKLYR 2007 SECİMİNDE ALINAN OYUN AYNISINI ALDILAR HALKIN VEKLİ ERKAN KEMALOĞLU OLCAKTİ GÖRCEKTİNİZ SAYGILAR..SAYIN BAŞBAKAN BİR DAHA BÖLE YANLIŞ YAPMAAA DAHA VAHİM BİR SONUÇ OLUR..SAYGILARIMLA

dddd
14.03.2013 00:00:00
yahu şu önceki yorum yazan adama bir bakın ya siyaset arenasından çekilmiş bir aile diyor bilmiyorki sürekli gerek aktif(adaylıklarla) gerekse pasif siyasette hep varlardı hadi onuda geçtim siyasette var olmayı sadece milletvekili adayı olmak sanıyor hatta siyasi sermaye dediğimiz şeyin halktan alınan güç ve tanınırlık olduğunu bilmiyor. Hayır böyle düşük zekalı entellektüel birikimden yoksun yorumlar muşlulara ait olmamalı


BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI