MHP MUŞ TSO’YU ZİYARET ETTİ

MHP MUŞ TSO’YU ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Muş İl Başkanı Osman Yüce, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret etti

Kısa bir süre önce göreve seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş İl Başkanı Osman Yüce beraberindeki heyetle birlikte Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç’u ziyaret ederek bir süre görüştü.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP heyetini karşılayan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, odanın genel durumu ve üyelerinin karşılaştığı sorunlar hakkında bilgiler verdi. Üyelerin pandemi döneminde çok büyük sıkıntılarla karşılaştığını kaydeden Koç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte fırsat buldukça üyeleri ziyaret ettiklerini, iletişim araçlarıyla sürekli diyalog içerisinde olduklarını ve tespit edilen sorunları rapor haline getirerek ilgili kurumlara aktardıklarını söyledi.

MHP heyetine nazik ziyaretleri için ayrıca teşekkür eden Koç, kısa bir süre önce göreve seçilen MHP Muş İl Başkanı Osman Yüce ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Koç, Muş ekonomisi üzerine verimlisine görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Göreve seçildikten sonra kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten MHP Muş İl Başkanı Osman Yüce, bu kapsamda Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiklerini söyledi. Kentin en önemli kuruluşlarından bir olan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç’ ev sahipliklerinden ötürü teşekkür eden Yüce, bundan sonraki süreç için kendilerine başarı dileklerini iletti.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”