Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. dönem milletvekili genel seçimlerinde milletvekili olmak isteyenler, aday adaylık müracaatlarını parti genel merkezlerine ve teşkilatlarına yaptılar.

Yüksek Seçim Kurulu´nun erken seçimler ile ilgili kararın Resmi Gazete´de yayınlanmasından sonra seçime katılacak olan partilerin 1 Kasım 2015´te yapılacak olan 26. dönem milletvekili genel seçiminde Muş milletvekilliği için partilerin genel merkezlerine ve il teşkilatlarına başvuran aday adayların isimleri kısmen belli oldu. AK Parti İl Başkanlığı´na, AK Parti´den Muş Milletvekilliği için başvuran aday adayların isimleri şöyle: ?Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er, Halis Saltık, Ahmet Akyol, Özgür Kalkan, Songül Sarı, Fatma Taş, Necmettin Dede, Medeni Çağlar, Ersin Matpan, Musa Güvensoy, Emrah Coşar, Salih Yüce, Abdullah Yekdeş, Murat Yakışan, Şefik Taşkın, Mücahit İneci, Hatem Akpolat, Mehmet Aydın Mutlu, Mümtaz Yavuz? aday adaylığı müracaatlarını yaptılar.

?HDP Muş Milletvekili Aday Adayları?

Halkların Demokratik Partisi (HDP)´nden Muş Milletvekilliğine başvuran aday adayların isimleri ise şöyle: ?Burcu Çelik Özkan, Nimet Sezgin, Ahmet Yıldırım, Mensur Işık, Mehmet Şah Alçın, Mehmet Serkan Öztürk, Mehmet Mehdi Korkmaz, Hüseyin Bingöl,

Şerif Öztürk, Galip Tuğal, Aydın Dene, Metin Çatak, Şadi Özdemir,  Ümit Aydemir,

Şakir Öztürk, Lütfü Tozyılmaz, Gülay Bingöl, Bedri Akarsu, Ali Baba, Erkan Yetişkin,

Seda Aktaş,  Abdurrahman Barutçu, Mehmet Baloğulları, Mehmet Uslu, İhsan Coşkun, Alihan Taylan, Ercan Aksoy, Muhsin Yiğit, Veysel Sakık, Kadri Karaçelik, Abdulbaki Çelebi, Kemal Mükremin Barut? aday adaylığı müracaatlarını gerçekleştiren isimler arasında yer aldı.

?CHP Muş Milletvekili Aday Adayları?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)´den başvuru yapanların isimleri de şöyle: ?Mustafa Fırat,

Şemsettin Onuler, Ali Haydar Fırat?  aday adaylığı müracaatlarını yaptılar.

?MHP Muş Milletvekili Aday Adayları?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)´den başvuru yapanlar: ?Tarkan Dede, Adnan Subaşı,

Abdurrahman Gümüş, Önder Özdemir? olduğu öğrenildi.




BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI