MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK´TEN ÇİFTE MESAJI

MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK´TEN ÇİFTE MESAJI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle çifte mesaj yayımladı

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Gazeteciler ve İdareciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şimşek, kentin kalkınmasında sosyal kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine yerel basının katkısının olduğunu söyledi.

Milletvekili Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında gazetecilerin zor şartlar altında ve fedakarca çalıştıklarını belirterek; "Üstlendikleri her görevi, her koşulda sürdürmeye çalışan basın çalışanları bu görevlerini günümüze kadar güvenilir, ilkeli ve tarafsız bir şekilde başarı ile yerine getirmiş olmaları takdire şayandır. İlimizin kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakarca çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, İlimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi.

“MÜLKİ İDARE AMİRLERİ, GEÇMİŞTEN BU GÜNE KADAR SAYISIZ HİZMETLER SUNMUŞ”

Milletvekili Şimşek, İdareciler Günü için yayımladığı mesajında ise, Mülkü idare amirleri geçmişten bu güne kadar sayısızı hizmetler sunduğunu belirterek; "Halka Hizmet, Hakka Hizmettir? Ve 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' anlayışı içinde Ülkesine ve Milletine hizmet etme bilinci ile çalışan Mülki İdare Amirleri, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir. Milletimizin birliği, beraberliği, huzuru, esenliği, refahı ve güvenliği, ülkemizin kalkınması, gelişmesi, eğitimi, bilgi ve bilinç düzeyinin artırılması, her alanda kapasite ve standartların yükseltilmesi ve benzeri pek çok konuda üstün özveri ve yüksek vazife bilinciyle çalışan Mülki İdare Amirleri, geçmişten bu güne kadar sayısız hizmetler sunmuş olup, bu hizmet yolculuğuna başarıyla devam etmektedir. Bu özverili mesleği fedakârca yürüten Mülki İdare Amirlerinin, 10 Ocak İdareciler Günü´nü en içten dileklerimle kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm İdarecilerimize Allah´tan rahmet diliyor, görevleri başlarında olan idarecilerimize ise aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”