MİNİK ÖĞRENCİLER 2 DALDA KUPA KAZANDI

MİNİK ÖĞRENCİLER 2 DALDA KUPA KAZANDI

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 Kampüsü ilkokul kademesinde oluşturduğu 2 takımla, Diyarbakır’da katıldıkları FLL Explore Turnuvasında ‘Hayallerimiz ve Fikirlerimiz Posterde’ ve ‘Kaşifler Bir Arada’ ödüllerini kazanarak 2 kupa almayı h

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 Kampüsü ilkokul kademesinde oluşturduğu 2 takımla, Diyarbakır’da katıldıkları FLL Explore Turnuvasında ‘Hayallerimiz ve Fikirlerimiz Posterde’ ve ‘Kaşifler Bir Arada’ ödüllerini kazanarak 2 kupa almayı hak kazandı

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 Kampüsü öğrencilere akademik eğitimin yanı sıra robotik ve kodlama alanındaki eğitimleri ile geleceğin mucitlerini yetiştiriyor. Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen Minik Bilim Kahramanlar Buluşuyor First Lego League Explore turnuvasına iki takım halinde katılan Bahçeşehir Koleji Muş 1071 Kampüsü ilkokul öğrencileri dereceye girmeyi başardı.

Robotik ve Kodlama öğretmenleri önderliğinde, belirli yaş aralığı ve belirli kriterler doğrultusunda seçilen öğrencilerle kurdukları Amazon Connect ve Junıor Shıppers isimli 2 takımıyla, Ulusal ve Uluslararası alanda Bilim Kahramanları Derneği tarafından düzenlenen Minik Bilim Kahramanlar Buluşuyor First Lego League Explore 2021-2022 sezonunda Cargo Connect temasıyla katılım sağladılar. Öğrenciler kodlama ile tasarımı bir araya getirerek ortaya çıkardıkları ürünler doğrultusunda heyecanlı bir atmosfere de şahitlik ettikleri için unutulmaz bir günü geri de bıraktılar.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 Kampüsü Kurucusu Serdar Arslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, düzenlenen etkinlikte dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek; “Bilim Kahramanları Derneği’nin düzenlemiş olduğu Minik Kahramanlar Buluşuyor First Lego League Explore turnuvasına, Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Hevsel Kampüsü’nün ev sahipliği yapıldı. Etkinliğe İlkokul kademesi öğrencilerimizle katılım sağladık. Öğrencilerimiz Amazon Connect ve Junıor Shıppers olmak üzere iki takım halinde Cargo Connect temasıyla katıldı. Düzenlenen etkinliğe öğrencilerimizin velileri de eşlik etti. Öğrencilerimiz ‘Hayallerimiz ve Fikirlerimiz Posterde’ ve ‘Kaşifler Bir Arada’ ödüllerini kazanarak 2 kupanın sahibi oldular. Düzenlenen etkinlikte ilimiz en iyi şekilde temsil eden öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin eğlence dolu bugünde başarılarıyla dönmeleri bizleri onurlandırdı. Turnuva, öğrenciler arasında rekabetçi bir ortam olmadan el becerilerini, yaratıcılıklarını, takım çalışmasını, iletişim becerilerini, gezegenin sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik araştırma becerilerini somut bir şekilde tasarlayıp ortaya koymaları ve erken yaşta STEM ile tanıştırmak için tasarlanmış bir programdır” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”