MŞÜ AKADEMİK KADROSUNU GENİŞLETİYOR

MŞÜ AKADEMİK KADROSUNU GENİŞLETİYOR

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) akademik kadrosunu genişletmek adına 2021-2022 eğitim öğretim yılı için öğretim üyesi alımı için ilana çıktı.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) öğretim üyesi alımı yapıyor. 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan başvurusu süreci 11 Ağustos tarihinde sona erecek. Muş Alparslan Üniversitesi konuya ilişkin yaptığı açıklamada birden fazla kadroya müracaatların yasak olduğu belirtilirken aksi durumda tüm başvuruların geçersiz sayılacağını vurguladı.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrencilere daha iyi hizmet sunmak için son dönemde akademik hayata geçirdiği bölüm ve programlarda görev yapmak için öğretim görevlisi yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların detaylara ulaşması için resmi internet adresinden yayınlayan Muş Alparslan Üniversitesi, gerekli belge ve evrakları belirtti.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, adayların 657 sayılı devlet memurları kanununun 48’inci maddesindeki şartların gerektiği belirtilerek; “Üniversitemize unvanı, derecesi ve nitelikleri belirtilen kadrolara; 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde belirtilen kriterleri sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”