MÜDÜR KIVANÇ’TAN DÖNEM SONU MESAJI

MÜDÜR KIVANÇ’TAN DÖNEM SONU MESAJI

Muş Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, 2020-2021 eğitim öğretim yılının birinci dönem sonu dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2020-2021 eğitim öğretim yılı dönem sonu münasebetiyle mesaj yayımlayan Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, öğretmen, öğrencilere ve velilere seslendi. İkinci dönemin uzaktan eğitimle değil de yüz yüze eğitim olması temennisinde bulunan Müdürü Kıvanç, öğretmenlerin göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Müdür Kıvanç mesajında öğretmenlerin kıymetini bir kez daha anlaşıldığını ifade ederek; “2020-2021 eğitim öğretim yılının birinci dönemini Covid-19 salgınının gölgesinde tamamladığımız bu günlerde, okullarımızda yeniden buluşacağımız günleri özlem ve umutla bekliyoruz. Sevgili öğrencilerimizin, ilk dönemi uzaktan eğitimle tamamlamış olmalarının heyecanını yürekten paylaşıyor, yarıyıl tatilinin değerli öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Kıymetli meslektaşlarım; Uzaktan eğitim sürecinde dönem boyunca göstermiş olduğunuz özverili gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum. Saygıdeğer velilerimiz;  Uzaktan eğitim sürecinden bizler öğrencilerimizin kıymetini anladığımız gibi sizler de kuşkusuz öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha anladınız. Tatil döneminde çocuklarınızın dinlenmelerine, zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmelerine, kitap okumalarına imkân sağlamanızı, ilgi ve yeteneklerine göre onları desteklemenizi rica ediyor ve siz kıymetli velilerimize sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyorum. Sevgili öğrencilerimiz, Gözden ırak olanın günümüz teknolojik imkanlari sayesinde gönülden ırak olmadığını bu dönemde yaşadık. Eğitiminizi ekran başında geçirdiğiniz bir dönemden sonra ekrana uzak, kitaba yakın bir yarıyıl tatili geçirmenizi tavsiye ediyorum. İkinci dönem internette camdan değil, okullarımızda candan görüşmek dileğimle hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”