MÜDÜR TUNÇEL’DEN KÖY OKULLARINA ZİYARET

MÜDÜR TUNÇEL’DEN KÖY OKULLARINA ZİYARET

Muş’un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, ilçeye bağlı belde ve köy okullarını ziyaret ederek okullardaki öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

Bulanık İlçe Milli eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, köy okulları ziyaretleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Okullardaki işleyişleri yerinde inceleyen Müdür Tunçel, öğrencilerin ders işleyişine de eşlik ediyor.

Müdür Tunçel, ilçeye bağlı Günyurdu, Karaburun, Uzgörür beldesi Mollakent, Yemişen köyleri, Şehittahir, Gündüzü, Oğlakkaya Olurdere, Yeni Yerleşim ve ikipınar köylerini ziyaret etti. Okul ziyaretlerinde öğrencilerin ders işleyişlerine de eşlik eden Müdür Tunçel, öğretmenlere tavsiyelerde bulundu. Tunçel, Şehittahir ve Gündüzü köy okulları ziyaretinde öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek 8’inci sınıf öğrencilerinin Liselere Geçiş Sınavı (LGS) hazırlıkları hakkında bilgiler aldı.

Tunçel, öğrencilerin ders işleyişinde uzaktan eğitim sürecindeki boşluğun nasıl telefi edileceği hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Öğretmenlerin öğrencileri ile ders işleyişlerindeki özveriden dolayı memnuniyetini dile getirerek; “Alınan yeni kararla köy ve belde okullarının açılması öğretmen ve öğrencilerde büyük heyecan yarattı. Pandemiden dolayı yüz yüze eğitime verilen aradan dolayı öğrencilerin gerek akademik gerekse eğitim aşamasında siz öğretmenlerimizin katkıda bulunmaları hakkında beklentimiz var. Fedakârca yapılan çalışmaları göz ardı etmiyoruz, sizleri ve idarecilerimizi önemsiyor çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz kurumsal olarak işleyişi oturtmak ve bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Eğitim ve öğretimin sürdürülebilir olması hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz açısından çok önemli. Milli Eğitim Bakanlığımızın koymuş olduğu kurallara uyarak, bunlara harfiyen riayet ederek çocuklarımıza da burada alışkanlıklar kazandırarak hastalığın bulaşmasının önüne geçilmesi yönünde çok önemli katkılarınız olacaktır. Sizin vereceğiniz öğütler, nasihatler çok önem taşıyor” dedi.

“BOL KİTAP OKUYUN”

Tunçel öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada ise; “Milli Eğitim Kurumu olarak sizin başarınız ve yarınlara daha iyi hazırlanmanız daha iyi bir geleceğe sahip olmanız için sürekli bir gayret içindeyiz. Daha güzel bir gelecek için okul size bu ortamı sağlarken sizin de daha çok çalışıp yarınlara daha iyi hazırlanmanız gerekir. Kendini ifade etmenin en iyi yolu bol kitap okumaktır sizlerden isteyim bolca kitap okuyun. Burada yetişecek her bir çocuğun Vatanına, Milletine faydalı ahlak sahibi, prensip sahibi bireyler olmasını istiyoruz. Çocuklarımızın hepsi birer işlenmemiş ham mücevher durumunda. Sizler işlerseniz hepsi birer pırlanta, hepsi birer inci olabilir. Ama işlemezseniz toprak altında kalan madenler gibi hiçbir değerleri olmaz. Bu ustalığı başarmamız lazım” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”