MÜHENDİSLER ENERJİ ÜRETİMİNİ YERİNDE İNCELEDİ

MÜHENDİSLER ENERJİ ÜRETİMİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) bünyesinde görev yapan mühendisler Alparslan-2 Barajını ziyaret ederek, enerji üretimini yerinde incelediler

Muş İl Müdürlüğümüzde görev yapan mühendislerimiz, Alparslan-2 Barajına teknik ziyarette bulundu. Muş’un Varto ilçesinde Murat Nehri üzerine kurulan Alparslan-2 Barajına yapılan teknik geziye katılan mühendislerimiz, barajın bölümleri hakkında bilgi alırken suyun elektrik enerjisine dönüşmesi serüvenini aşamalarıyla yerinde gözlemledi. Göreve yeni başlayan mühendisler için faydalı olan ziyarette, enerji üretimi ile ilgili detaylı bilgileri yetkililere sordular.

Konuya ilişkin açıklama yapan VEDAŞ İl Müdürü Suat Coşar, Alparslan-2 Barajı yetkililerine teşekkür dileklerini ileterek; “Çalışma arkadaşlarımızın kişisel ve teknik gelişimine katkı sağlayacak etkinliklerimize devam ediyoruz. Özellikle işe yeni başlayan mühendislerimiz için oldukça verimli olduğunu düşündüğüm teknik gezimizde, dağıtımını yaptığımız elektriğin üretim aşamalarını yerinde gözlemledik. Merak ettiğimiz tüm soruları detaylı bir şekilde cevaplayan ve bizlere çok güzel ev sahipliği yapan Alparslan-2 Barajı yetkililerine VEDAŞ ailesi adına teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”