MUŞ BELEDİYESİ

MUŞ BELEDİYESİ

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

İdarenin

a) Adresi                                                        :Minare mahallesi Belediye Caddesi no:2 49100 - MUŞ MERKEZ/MUŞ

b) Telefon ve faks numarası                           :4362121281 - 4362125415

c) Elektronik Posta Adresi                             :info@mus.bel.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği adres   :Muş Belediyesi İhale Servisi

1- MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT 704 ADA 4 NOLU PARSEL,136 ADA 16 NO.LU PARSEL VE 701 ADA 6 NO.LU PARSEL ÜZERİNDE BULUNAN TAŞINMAZLARIN 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile satılmak üzere Belediyemizce ihaleye çıkarılmıştır.

2- Satış İhalesi, 15/09/2022 Perşembe Günü saat 10:00'da Muş Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

 3- İstekliler tek geçici teminatla bir işyeri alıncaya kadar, geçici teminat miktarı aynı veya daha az olan tüm taşınmazların satış ihalesine katılarak pey sürebilir. Birden fazla işyeri almak isteyenler her bir işyeri için ayrı geçici teminat yatırmak zorundadır.

4- İhalelerde uygun teklif veren istekliler kesinleşen ihale kararı tebliğinden sonra 15 gün içerisinde sözleşme için gerekli belgeler tamamlanıp, ihale damga vergisi, İhale karar pulu ve kesin teminat yatırıldıktan sonra sözleşme imzalanır. Sözleşme yapıldıktan sonra 45 gün içerisinde satış bedelinin tamamını peşin olarak ödenir. 30 günlük süre içerisinde satış bedeli ödenmemesi halinde % 6’lık kesin teminat irat kaydedilerek Sözleşme fesh edilir.  

5-  Taşınmazların ayrı ayrı (KDV hariç) muhammen bedeli ve geçici teminat miktarları aşağıya belirtilmiştir.

SIRA NO:

ADA/PARSEL

NİTELİĞİ:

ALANI:

TAŞINMAZLARIN MUHAMMEN

BEDEL

(KDV HARİÇ

GEÇİCİ
 TEMİNAT

1-

   704 Ada 4 No.lu Parsel

Arsa

1760.90 m²

        5.194.655,00 TL

    

      155.840,00 TL

2-

    136 Ada 16 No.lu Parsel

Arsa

11341,85 m²

    22.400.153,80 TL

    

      672.005,00TL

3-

701 Ada 6 No.lu  Parsel

Arsa

2193,5 m²

6.690.175,00

 

200.706,00 TL

 

6- İhaleye ilişkin şartname bedeli 1.000,00 TL (BİN Türk Lirası) olup, şartname İdarenin belirtilen adresindeki İhale İşleri Biriminde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların şartname ve eklerini Mali Hizmetler Müdürlüğünden satın almaları zorunludur.

7- İhale konusu satışı yapılacak olan Taşınmazlar iştirakçiler tarafından görülebilecektir

8- İhaleye ilişkin son başvuru tarihi: 15/09/2022 ve saat 10:00 ‘da olup, başvurular Muş Belediyesi İhale Servisine yapılacaktır. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

9- İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlilik kriterleri

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgelerin teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.

9.1. Gerçek kişilerin sunması gereken yeterlilik belgeleri

Nüfus cüzdan fotokopisi

İkametgah

Bu şartnamede belirlenen tutarda geçici teminat tutarının idarenin ilgili banka hesabına veya idarenin tahsilât veznelerine yatırıldığına dair makbuzu.

Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin Noter onaylı vekâletnameyle vekili noter tasdikli imza beyannamesi.

İsteklinin ortak girişi olması halinde, bu şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi ( istekli üzerinde ihale kalması halinde ortaklarca imzalı ortak sözleşmesi verilecektir.)  Ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.

Doküman alındı belgesi (Tahsilât makbuz fotokopisi)

Belediyemize borcu olmadığına dair, ilişik kesme belgesi

9.2. Tüzel Kişilerin sunması gereken yeterlilik belgeleri

Kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza sirküleri;

İlgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil  Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

Bu şartnamede belirlenen tutarda Geçici Teminat tutarının idarenin ilgili banka hesabına veya idarenin tahsilât veznelerine yatırıldığına dair makbuzu

Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza sürküsü beyannamesi,

İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.(İstekli üzerine ihale kalması halinde ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi verilecektir.) Ayrıca, grubun bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.

Doküman Alındı Belgesi.

Belediyemize borcu olmadığına dair, ilişik kesme belgesi

10-İHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR:

A. İhaleyi yapan idarenin;

a. İta amirleri

b. İhale işlemlerini hazırlayan, yürütmek, sonuçlandırmak ve denetlemekle görevli olanlar,

c. (a) ve (b) bentlerinde belirtilen şahısların eşleri ve ikinci dereceye kadar (ikinci derece dâhil) kan ve sihri hısımları,

d. (Değişik alt bent: 02/03/1984 -2990/2 md) (a), (b) ve (c) bentlerinde belirtilen şahısların ortakları (bu şahısların yönetim kurulunda görevli olmadıkları anonim ortaklıklar hariç)

A. Bu Kanunun ve diğer kanunlardaki hükümler gereğince geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar.

B. İhale ilanında bahsedilen evrakları belirtilen süreye kadar teslim etmeyenler ya da eksik teslim edenler,

11- İhale komisyonu sıfatıyla hareket eden Belediye Encümeni uygun bedeli tespitte ve ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

 

ADRES: Minare Mah. Belediye Cad. No:1 Merkez/MUŞ                 Muş Belediye Başkanlığı

TELEFON: 0 436 212 12 81                                                              Mali Hizmetler Müdürlüğü

FAKS : 0 436 212 54 15




LABORATUVAR HİZMETİ ALINACAKTIR

MUŞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜKLERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

BİNA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

SERA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

T.C. MUŞ 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

3 KÖYDE 6 ADET GÖLGELİK YAPIMI

ARITMA TESİS İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR