MUŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINDAN

MUŞ  TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINDAN

MUŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINDAN

Ekim-Kasım 2022 döneminde yapılacak olan MUŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI organ seçimleri nedeni ile 19.05.2005 tarih ve 25705 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkındaki Yönetmeliğin 8. Maddesi gereğince yapılacak organ seçimlerinde seçme ve seçilme yeterliliklerine haiz olabilmeleri için üyelerimizin, vergi kayıtlarının doğruluğunu tespit etmek üzere 07 Ekim 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar kontrol etmeleri gerekmektedir.

Şayet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veri tabanında odamızca vergi durumları yanlış tespit edilmiş bulunan üyelerimizin vergi dairelerinden alacakları vergi numaralarını içeren belge ekli dilekçe ile 07 Ekim 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Üyelerimizin belirtilen şekilde odamıza başvurmadıkları takdirde odamızdaki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veri tabanı ile entegre V.E.D.O.P’tan sorgulanmış olan vergi kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılırlar. 15.09.2022

 

İLANEN DUYURULUR.




LABORATUVAR HİZMETİ ALINACAKTIR

MUŞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜKLERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

BİNA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

SERA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

T.C. MUŞ 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

3 KÖYDE 6 ADET GÖLGELİK YAPIMI

ARITMA TESİS İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR