MUŞ TSO ÜYELERİNE UCUZ ELEKTRİK MÜJDESİ

MUŞ TSO ÜYELERİNE UCUZ ELEKTRİK MÜJDESİ

Pandemi sürecinde çeşitli sıkıntılarla karşılaşan üyelerin sorun ve sıkıntılarını gidermek için yoğun çaba sarf eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, VEPSAŞ ile yaptığı görüşmeler sonucu üyelerin elektrik indiriminden yararlanmasını sağ

Pandemi sürecinde çeşitli sıkıntılarla karşılaşan üyelerin sorun ve sıkıntılarını gidermek için yoğun çaba sarf eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, VEPSAŞ ile yaptığı görüşmeler sonucu üyelerin elektrik indiriminden yararlanmasını sağladı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, göreve geldiği günden itibaren üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye ve çözüm odaklı çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Yaklaşık bir yıldır dünyada olduğu gibi ülkemizde de devam eden pandemi sürecinden dolayı yaşanan sıkıntıları gidermek için dur durak demeden çalışan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, üyelerin elektrik indiriminden yararlanması için başlatmış olduğu girişimlerden sonuç aldı.

Geçen hafta içerisinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte VEDAŞ İl Müdürü Eşref Şentürk ve VEPSAŞ İl Müdürü Mesut Baskın’ı ziyaret eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, pandemiden dolayı üyelerin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Üyelerin enerji tüketim bedeli konusunda kurumun desteğine ihtiyaç duyduklarını da dile getiren Koç, VEDAŞ ve Türkerler VEPSAŞ İl Müdürlerinden gerekli duyarlılığı göstermeleri istedi.

VEDAŞ ve VEPSAŞ İl Müdürleri şirketin yetkililerine bu sorunu aktaracaklarını ve yapılabilecek katkıyı sunacaklarını aktardılar. Şirket yetkililerinin onayı ile Muş Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin iş yerlerinde tükettiği elektrik bedelinde indirime gidildiğini bir yazı ile MUŞ TSO’ya bildirdiler.

Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyduklarını belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, VEDAŞ İl Müdürü Eşref Şentürk’e ve Türkerler VEPSAŞ İl Müdürü Mesut Baskın’a göstermiş oldukları ilgi alaka ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

MUŞ TSO üyelerine iki şekilde indirimli elektrik teklifi sunulduğunu kaydeden Başkan Koç, “EPDK ulusal tarife aktif enerji bedeli üzerinden yüzde 12 indirim uygulanarak, ikinci ve yaygın olan tekliflerinde ise her ay değişkenlik gösteren ve EPİAL değerleri baz alınarak hesaplanan (PTF+YEKDEM) x katsayı şeklinde hesaplanan aktif enerji bedelidir. İkinci teklif kapsamında 2020 yılında yapılan satışlar baz alındığında ulusal tarifeye göre yüzde 10 ile 27 arası indirimlere tekabül ettiği tespit edilmiştir. Tüketimleri yıllık 1200 kwh limit değerini aşan üyelerimiz şirket kaşeleri ile beraber il müdürlüğüne ilçelerde ise işletme şefliklerine müracaat edip sözleşme imzaladıktan sonra indirimli elektrik sürecinden faydalanabilecekler. Üyelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Üyeler için sunulan indirimli elektrik süreciyle ilgili olarak yönetim kurulu üyelerine gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür eden Koç, VEDAŞ ve VEPSAŞ İl Müdürlerine göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü şükranlarını sunduğunu belirtti.

Yaklaşık bir yıldır piyasaları olumsuz etkileyen pandemi sürecinde çalışmalarını aralıksız sürdüren MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, üyelerin menfaatlerine yönelik olarak girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren her kuruma ve kuruluşa eşit mesafede olduklarını kaydeden Koç, tek gayelerinin MUŞ TSO üyelerinin daha iyi şartlar altında faaliyetlerini sürdürmesi olduğunu belirtti.

Pandemi dönemini en az kayıpla atlatmak için var güçleri ile çalıştıklarını da sözlerine ekleyen MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, bir çok toplantıyı uzaktan yaptıklarını ve üyelerin sorunlarını aktarma fırsatı bulduklarını söyledi. Yerelde tespit edilen sorun ve taleplerin TOBB’a oradan da ilgili kurumlara aktarıldığını kaydeden Koç, tespit edilen sorunların çözümünü de takip ettiklerini ifade etti.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”