MUŞSPOR, BÜYÜK TAKIM GRUPLARININ ORTAK NOKTASI OLDU

MUŞSPOR, BÜYÜK TAKIM GRUPLARININ ORTAK NOKTASI OLDU

Muş’ Süper Ligde mücadele eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımlarının grupları, Muşspor konusunda ortak noktada buluşuyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Liginde ilimizi temsil eden 1984 Muşspor, Süper Lig takımlarının taraftar gruplarını ortak noktada buluşturdu. Uzun yıllar profesyonel lige hasret kalan Muşsporlu taraftarlar, Süper Lig’deki takımlarının yanı sıra memleketlerinin takımı için omuz omuza veriyor. Muş’ta faaliyet gösteren Çarşı Muş Grubu başkanı Muhammed Ali Aydın, Genç Fenerbahçeliler Muş Başkanı Özcan Tuzcu ve Muş Ultraslan Başkanı Gökhan Yılmaz, ekipleri ile birlikte Muşspor tribünlerinde 3. Lig temsilcilerini destekliyorlar.   

Çarşı Muş Grubu Başkanı Muhammed Ali Aydın, söz konusu Muşspor olduğunda omuz omuza destek verdiklerini belirterek; “Muşlu olup yıllar sonra profesyonel ligde ilimizi temsil eden Muşsporumuza tribünden destek olmak hepimizin görevidir. Muş’ta Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın taraftar grupları bulunuyor. Üç taraftar grubu da söz konusu Muşspor olduğunda omuz omuza verip tribünden takımımıza destek oluyoruz. Bu akşam Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bir derbi maçı oynanacak. Bende, Genç Fenerbahçeliler derneği başkanı arkadaşım Özcan Tuzcu’da maç saatinde kendi takımımıza destek veriyoruz. Maç biter sonuç ne olursa olsun bizim arkadaşlığımız ve dostluğumuz sürer. Muşspor maçında ise yan yana kol kola şehrimizin takımı Muşspor taraftarlığında birleşip takımımıza desteğimizi veririz” dedi.

“YAN YAN KOL KOLA OMUZ OMUZA MUŞSPOR’U DESTEKLİYORUM”

Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Özcan Tuzcu ise, Muşspor’a olan desteğini anımsatarak; “Fenerbahçe aşkı bana babandan miras kaldı. Kendisi yıllarca Fenerbahçe’nin maçlarını kaçırmadan takip ederdi. Bende şimdi babam gibi Fenerbahçe’nin maçlarını kaçırmadan takip ediyorum ve desteğimi veriyorum. Fenerbahçe’nin yeri bende apayrıdır ama Muşspor’unda yeri ayrıdır. Muş’ta söz konusu Muşspor olunca Fenerbahçelisi de Beşiktaşlısı da Galatasaraylısı da herkes Muşsporludur. Bugün Muşspor’un maçının ardından Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile derbi maçı var ama ben burada değerli arkadaşım dostum Çarşı Muş grubunun başkanı Muhammed Aydın ile yan yan kol kola omuz omuza Muşspor’u destekliyorum. Tutuğumuz takımların maç saatinde rakip olabiliriz ama sonrası dostluğumuz ve arkadaşlığımız devam eder. Sonuç ne olursa olsun onlar kazanır biz kazanırız kendi aramızda tatlı atışmalarımız olur hiçbir zaman tatlı atışmalarımız acılaşmaz” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”