MUŞSPOR DEPLASMAN MAÇI İÇİN HAZIRLANIYOR

MUŞSPOR DEPLASMAN MAÇI İÇİN HAZIRLANIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3 Lig 3. Grupta ilimizi temsil eden 1984 Muşspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bursa Yıldırımspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

1984 Muşspor 24 Eylül Cumartesi günü Bursa Yıldırımspor’un konuğu olacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3 Lig 3. Grupta mücadele eden Muşspor, Bursa Yıldırımspor deplasmanı için antrenmanlarını sürdürüyor. Yeni Şehir stadından Teknik Direktör Serdar Sabuncu ve yardımcı antrenörler Serkan Baziya, Kadri Açılmış yönetimindeki antrenmanda İdman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.

Teknik direktör Serdar Sabuncu, antrenman ritmini istedikleri seviyeye çıkardıklarını belirterek; “Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarına devam ediyoruz. Takımımız ilk üç haftada 7 puan topladı. Evimizde oynadığımız son maçtan da galibiyetle ayrılmayı istiyorduk ama berabere kalarak bir puana razı olduk. Biliyorsunuz takımımız sezona geç başladı. Onun için şuanda tam istediğimiz düzeyde değiliz ama Antrenman ritmimizi istediğimiz seviyeye yavaş yavaş çıkarıyoruz” dedi.

“BURSA’DA YAŞAYAN TÜM MUŞLULARI ŞEHİRLERİNİN TAKIMINA DESTEK OLMAK İÇİN TRİBÜNE DAVET EDİYORUM”

Bursa’da ikamet eden Muşluları takımlarını desteklemeleri için davet eden Teknik Direktör Sabuncu; “Bu hafta deplasmanda Bursa Yıldırımspor ile güzel bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Oradaki amacımız öncelikle Muşsporu ve Muş halkını temsil edecek mücadeleyi oyunu sahaya yansıtmak olacak. Bizim için her maç önemli ve oynayacağımız her maç bizim için ligin en önemli maçıdır. Burada öğrendiğime göre Bursa’da yoğun bir Muşlu nüfusu var. Hepsinin Muş’la bağlantıları halen devam ediyor. 28 tane Muşlu derneğinin faaliyetini duydum. Bu nedenle Bursa’da yaşayan tüm Muşluları şehirlerinin takımına destek olmak için tribüne davet ediyorum. Maçımıza gelsinler bizi desteklesinler bizde inşallah onlara üç puan hediye edelim. Geçtiğimiz hafta kendi evimizde istemediğimiz bir beraberlik aldık. Üstün oynamamıza rağmen skor üretemedik. Ama ben her zaman sezon başından bu yana çocuklara da söylüyorum. Biz oyunu kazanalım, oyunun kazananı olursak skor ve sonuçlar peşimizden gelir. Geçtiğimiz hafta oyunu kazandık, skor belki gelmedi ama bu oyun istikrarını devam ettirirsek her maçtan istediğimiz puanlarla döneceğimizden eminim. Bursa Yıldırımspor maçında oyunu kazanırsak skorun da geleceğini ve istediğimiz puanları alacağımızı düşünüyorum.”

“FUTBOL OKULU PROJEMİZİ GEÇTİĞİMİZ HAFTA BAŞLATTIK”

Sabuncu, konuşmasında futbol okulu projesini başlattıklarını dile getirerek; “Bizim, merkez aldığımız iş aslında çocuklar ve futbol akademisi bunun için Başkanımız Nevzat Kaya’nın Akademi ve Çocuk Merkezli bir kulüp yapısı oluşturmayı hedefleyen düşüncesiyle, uzun bir yolculuğa başladık. Birlik beraberlik içerisinde evlatlarımızı okullarımızdan, köylerimize, futbol paydasında buluşturmak istiyoruz. Sabır ve dua ile bu birliktelik bizlere, geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır. Futbol okulu projemizi geçtiğimiz hafta başlattık. 200’ün üzerinde 5-12 yaş aralığında çocuklarımızın kayıtlarını gerçekleştirdik. Bu hafta sonu onlarda çalışmalarına başlayacaklar. Başlattığımız proje ilk olarak Muş’u ilgilendiriyor ama sadece Muş ile sınırlı kalmayacak daha sonrasında Doğu Anadolu’yu ve tüm Türkiye’yi ilgilendiren ciddi bir projeyi hayata geçirdik. Biz şehirde kürekleri hep birlikte aynı yöne çektiğimiz zaman belki bugün belki yarın ama gelecekte planlarımız içerisinde hep ileriye giderek hedeflediğimiz, hayal ettiğimiz çocuklarımızdan oluşan bir takımla inşallah markamızı ilimizi süper ligde temsil edeceğiz. Renklerin değil, bu toprakların çocukları bizim için değerli ve özeldir. Biz bu çocuklarımızı eğer Muşsporumuzun birer parçası yaparsak o aidiyetle çok daha büyük hedefler konulabilir. Son olarak ise şunu belirtmek istiyorum Muş’a geldiğimiz andan itibaren bizleri yalnız bırakmayan, bizlerle yakından ilgilen başta Sayın Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz olmak üzere Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’e, Belediye Başkanı Feyat Asya’ya, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu’na, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, kamu ve özel sektör ile taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”