MUŞSPOR, NİĞDE ANADOLUSPOR’U AĞIRLAYACAK

MUŞSPOR, NİĞDE ANADOLUSPOR’U AĞIRLAYACAK

TFF 3. Liginde ilimizi temsil eden 1984 Muşspor, önceki gün Ziraat Türkiye Kupası’nda Eskişehirspor’u mağlubiyetinin ardından, Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Niğde Anadoluspor maçına hedeflendi

TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Muşspor, Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası’nda (ZTK) karşılaştığı Eskişehirspor’u üstün bir oyunla mağlup ederek moral depoladı. ZTK maçının ardından gözlerini lige çeviren sarı beyazlılar, ligin 5. hafta maçında Niğde Anadoluspor ile kendi evinde karşılaşacak olan sarı beyazlılar, maçtan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

ZTK’da gelen tur ve galibiyetin moraliyle Niğde Anadoluspor maçına başlayacak olan sarı beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı 4 maçtan topladığı 8 puan ile averajla 3. sırada bulunuyor. 2 Ekim Pazar günü Muş Şehir Stadında saat 14.30’da oynanacak karşılama için Cuma günü Eskişehir’den Muş’a gelen Muşspor, ara vermeden lig maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı beyazlı temsilcimiz kendi evinde karşılaşacağı Niğde Anadoluspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak hem namağlup unvanı korumayı hem de liderliğe yükselmeyi hedefliyor. Temsilcimiz ligde oynadığı maçlardan 2 galibiyet 2 beraberlik alırken rakip kaleye 3 gol atma başarısı gösterdi. Buna karşın kalesinde ise sadece bir gol gördü.

Rakip Niğde Anadoluspor ise 4 maçta henüz galibiyetle tanışamadı. Oynadığı 4 karşılaşmadan 3 beraberlik ve bir mağlubiyet alan Niğde Anadoluspor, topladığı 3 puanla 16’ncı sırada bulunuyor.

SARI BEYZLILAR 3 PUAN İSTİYOR

2 Ekim Pazar günü Saat:14.30’da oynanacak olan müsabakaya namağlup unvanıyla çıkacak olan Muşspor, son iki maçta bıraktığı 4 puanı galip gelerek telefi etmek istiyor. Evinde oynadığı iki maçtan 4 puan toplayan sarı beyazlı temsilcimiz Niğde Anadoluspor maçından galibiyet ile ayrılarak hem puan kayıplarını unutturmak hem de ligdeki namağlup unvanını koruyarak liderliğe oturmak peşinde olacak.

MAÇ BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Muşspor, , uzun bir hasretin ardından kendi evinde oynadığı ilk maçta Kulüp Başkanı Nevzat Kaya, taraftarların bu özel günü kaçırmamaları için karşılaşmayı taraftarlara ücretsiz açmıştı. İkinci maçta ise kulüp sponsorlarından Yeniköy Motors maç biletlerini karşılayarak taraftarların maça ücretsiz girmeleri sağlanmıştı. İki maçı da  ücretsiz takip eden taraftarlar ise kendilerine yapılan iyiliğe karşı başkan Nevzat Kaya ve Yeniköy Motors’a teşekkürlerini iletmişlerdi.

Muşspor, bu hafta kendi evinde karşılaşacağı Niğde Anadoluspor maçıyla birlikte evindeki 3’üncü maçına çıkacak. Bu maç için belirlenen fiyat ise her tribün için kişi başı 40 TL olarak açıklandı. Buna karşın maça gelecek bayan ve öğrencilerden ise 20 TL alınacak.

AYVAZ, KALESİNİ GOLE KAPATTI

Muşspor’un tecrübeli eldiveni Zeki Ayvaz, geride kalan 4 maçta 8 puan toplayan Muşspor’da performansıyla göz kamaştırdı. Muşspor’un ligde oynadığı ilk karşılaşma olan Bergama Belediyespor maçının ilk yarısının son dakikalarından penaltı atışından yediği golün ardından oynadığı, Malatya Arguvanspor maçı ve Çankayaspor ve Yıldırmspor maçlarında kalesini gole kapattı. Toplamda 315 dakikadır kalesini gole kapatmayı başaran 32 yaşındaki tecrübeli eldiven, Niğde Anadolu maçında da kalesini gole kapatmayı hedefliyor. Taraftarların büyük takdirini kazanan Zeki Ayvaz, kalede takım arkadaşlarına da güven veriyor.,

MAÇ TRT KURDİ KANALINDAN CANLI YAYINLANACAK

TFF 3. Lig 3. grupta Muşspor ligin beşinci haftasında 2 Ekim Pazar günü Saat:14.30’da kendi evinde Niğde Anadoluspor ile Muş Yeni Stadında oynayacağı karşılaşma TRT Kurdi kanalından canlı yayınlanacak.

TAKIMA COŞKULU KARŞILAMA

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda (ZTK) Eskişehirspor’u deplasmanda 2-3 mağlup ederek bir üst tura çıkan Muşspor’u kente gelişinde onlarca taraftara karşılayarak bağılarına bastılar. Hava yolu ile Muş’a gelen takımı karşılayan taraftarlar takımların sevgi gösterilerinde bulundular.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”