MUŞ’TA CUMHURUN ZAFERİ KUTLANDI

MUŞ’TA CUMHURUN ZAFERİ KUTLANDI

Muş’ta önceki gün yapılan 13’üncü Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın yeninden seçilmesi ile vatandaşlar yol meydanlara inerek, seçimin zaferini kutladı.

14 Mayıs’ta yapılan seçimde Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla 28 Mayıs tarihinde sandık başına giden vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana tercihlerini yaptı. Muş’ta Ak Partili vatandaşlar Recep Tayyip Erdoğan’ın yeninden kazanmasını cadde ve meydanlarda kutladı. 

Önceki gün yapılan seçimin ardından sandıkların büyük oranında açılması ile kazananın Recep Tayyip Erdoğan olmasıyla vatandaşlar yollara akın etti. İstasyon Caddesi üzerinde araçları sevinç turları atan vatandaşlar belediye meydanındaki kutlama programına geçti. 

14 Mayıs’ta yeninden milletvekili olarak seçilen Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Melik Emre ve Cumhur İttifakı parti başkanları belediye balkonundan zaferin kutlamasına ortak oldular. Binlerce vatandaşın belediye meydanını doldurduğu kutlama programında davul zurna eşliğinde halaylar çekildi. Milletvekili Şimşek, Başkan Asya, İl Başkanı Emre ve partililer vatandaşlarla halay çekerek, sevinçlerini paylaştılar. 

Daha sonra belediye binasının balkonunda vatandaşlara hitaben konuşma yapan Milletvekili Şimşek, 5 yıl daha bu millete hizmetkarlık yapacaklarını vurgulayarak; “Bugün çok sevinçliyiz. Bugün Cumhurbaşkanımızla sizlerle yeni bir yüzyıla uyanacağız. Muş’ta sizlerle vekil arkadaşlarımla, il başkanlarımla, belediye başkanlarımla meclis üyelerimizle, gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla sandık görevlilerimizle, üyelerimizle ve sizlerle bu güzelliğe imza attık. Bir kez daha Ankara Muş’un sesini duyuyor. Malazgirt’ten, Bulanık’tan, Korkut’tan Hasköy’den, Muş Ovasından, Şerafettin Dağlarından, Kurtik Dağından Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. Sizleri çok yorduk, 45-50 gündür uyumadık ve uyutmadık. Dolayısıyla sizlere minnettarız. İşin sonunda Allah’a hamd ediyorum. Anadolu insanı alnı secdeye gitmiş, yüreğinde Allah korkusu olan, Bayrak sevgisi olan, ezan sevgisi olan annelerimizin duası ile Allah’a hamd ediyoruz ki Anadolu bir kez daha şahlandı. Yeni bir Türkiye yüzyılı ile birlikte Allah’ın izni ile bu millete 5 yıl daha hizmetkarlık yapacağız. Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Muş’un tüm yerleşim yerine hizmet etmeye devam edeceğiz. El ele ve kol kola vererek hizmette kusur etmeyeceğiz” dedi.

ASYA: “EKSİK VE AKSAKLILARINI GİDERECEĞİMİZE SÖZÜMÜZ OLSUN”

Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı konuşmada Muş’tan 13’üncü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selam gönderdi. Bundan sonraki süreçte daha fazla çalışarak kentin yaşanılabilir bir kent olması için mücadele edeceklerinin vurgusunu yapan Başkan Asya, birlik beraberlik mesajı verdi. 

Başkan Asya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘milletin gücünün üstünde güç tanımıyorum’ sözünü anımsatarak; “Selam olsun ülkenin karanlığını yırtan mukaddes ezana, selam olsun darbecilerin tankların sesini bastıran mukaddes selaya, kötülerin korkulu rüyası, İslam aleminin, gönül coğrafyamızın kahramanı Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. Kadın kardeşlerimize, gençlerimize, yaşlılarımıza, engellilerimize, köylümüze, şehirlimize, Sivil toplum örgütlerine, kanaat önderlerine din görevlilerine, muhtarlara, belediye meclis üyelerine, teşkilatlarımıza ve cumhur ittifakımızın partilerinin başkanlarına hulasa Muş’a selam olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın her seferinde söylediği gibi ‘milletin gücünün üstünde güç tanımıyorum’ dediği gibi bir kez daha Muş’ta, Diyarbakır’da, Hakkari’de, Sivas’ta, Antalya’da, Sinop’ta, Zonguldak’ta, Tekirdağ’da, Kırklareli’nde, İstanbul’da ve Türkiye’nin 81 ilinde bir kez daha kardeşliğe, kalkınmaya, hararete, özgürlüğe ve kazanımlarımıza sahip çıkan halkımızın kararının önünde saygıyla eğiliyorum. Sizlere binlerce defa teşekkür ediyorum. Sizlerin bugün ki kararını bizlerin omuzlarına fazlasıyla bir yük daha yüklediğini, bu halka hizmetkarlık noktasında gecemizi gündüzümüze katarak daha fazla efor sarf ederek başta sevgili il başkanımız gönül dostumuz gençlerin arkadaşı yaşlıların mirasçısı Melik Emre kardeşimle ve tecrübesiyle donanımıyla bir kez daha seçilmesiyle milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek Beyefendiyle birlikte bu şehrin eksik ve aksaklılarını daha fazlasıyla çalışarak gidereceğimize ahdımız ve sözümüz olsun. Daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz, sizlerle birlikte bu şehri ilmek ilmek dokuyarak, daha yaşanılabilir şehir inşa etmek için kadınıyla genciyle yaşlısıyla caddesinde sokağında yürüdüğünüzde Allah sizden razı olsun dedirtene kadar çalışacağımıza söz veriyoruz.  Selam ve hürmetlerimle sizleri Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu. 

EMRE: “BU İŞİN ASIL MİMARLARI SİZLERSİNİZ”

AK Parti İl Başkanı Melik Emre ise, zaferin mimarlarının vatandaşlar olduğunu dile getirerek; “Bütün Muşlulara selam olsun, Muş Ovasından bütün Türkiye’ye selam olsun. Adam öyle bir kazandı ki bu işte hiçbir kaybedeni yok. Bütün Türkiye kazandı. Bulanık, Malazgirt, Korkut, Varto, Hasköy ve bütün Muş kazandı. Hepimize hayırlı mübarek olsun. Bu süreçte günlerdir köy köy sokak sokak gezerken bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız. Hepinizin eline emeğine yüreğine sağlık. Bu işin asıl mimarları sizlersiniz. AK Parti’nin sahibi sizlersiniz. Kıymetli Muşlular bu memleketin sahibi de basireti de sizlersiniz. Yüce Allah’tan temennimiz odur ki yeni Türkiye yüzyılında Alparslan’ın diyarından Muş’tan bütün Türkiye’ye bin selamla hazır kıta duracağız. Bizim işimiz aslı şimdiden sonra başlıyor. Bütün Muş’u ve memleketi kucaklayarak hepsini bağrımıza basarak ya Allah diyerek daha güçlü yerlere gideceğiz” ifadelerini kullandı.       




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”