NECMETTİN ERBAKAN BULVARINDA ASFALT SERİMİ

NECMETTİN ERBAKAN BULVARINDA ASFALT SERİMİ

Muş Belediyesi, kentte başlattığı üstyapı çalışmaları kapsamında Karşıya Mahallesindeki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarında asfalt serimi yaparak, trafiğe açıldı

Muş Belediyesi, kentin dört bir yanında başlattığı üstyapı çalışmalarına devam ediyor. altyapısı tamamlanan kentin üstyapı çalışmaları için hizmet seferberliği başlatan Muş Belediyesi Karşıya Mahallesindeki Prof. Dr. Necmettin Erbakan bulvarının asfalt serimini gerçekleştirdi.

Tamamlanarak trafiğe açılan bulvarın çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, teknik ekipten bilgiler aldı. Personellere kolaylıklar dileyen Başkan Asya, kentin estetiği için başlatılan çalışmaların en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için mücadele ettiklerini belirtti.  

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Asya, sezon sonuna kadar üstyapı çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek; “Kadim şehrimizin her karışında hizmetlerimiz var. Elimizin değmediği, ayağımızın basmadığı yer yok elhamdulillah. İlk günkü heyecanla halkımızın hizmetindeyiz. Altyapısını yenilediğimiz yolları bir bir yeniliyoruz. Büyük caddelerimizin yanı sıra ara sokaklarımızın da üstyapısını yaparak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün de Karşıyaka Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarındaki asfalt çalışmalarımızı inceleyerek çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Sezon sonuna kadar üstyapı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bu çalışmalarla şehrimizin güzelliğine güzellik katacağız” dedi.

“ÜST YAPI ÇALIŞMASININ SONUNDA CADDEYİ TRAFİĞE AÇARAK HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK”

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarının trafiğe açıldığını kaydeden Başkan Asya; “Şehrin dört bir yanında başlattığımız hizmet seferberliği devam ediyor. Bir taraftan dev projelerle şehre kalıcı ve faydalı eserler inşa ederken, diğer taraftan üstyapı çalışmalarıyla kent estetiğine katkı sunmak için mücadele ediyoruz. Şehrimizin tüm içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon şebekelerini yeniledik. Bu süreçte tahrip olan yolların bakım ve onarımlarını da ihmal etmeyerek halkımızın hizmete sunduk. İstasyon, Cumhuriyet, Eski Erzurum ve Hürriyet gibi büyük caddelerimizin üst yapı çalışmalarını yaparken ara yolları da beraberinde yapıyoruz. Vatandaşlara rahatsızlık verilmemesi için elimizden gelen gayreti gösterirken, çalışmalarımızı etaplar halinde gerçekleştiriyoruz. Üst yapı çalışmaları kapsamında başlattığımız hizmet seferberliğimizde Karşıyaka Mahallesindeki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarında üst yapı çalışmamızı tamamlayarak asfalt serimi yapıldı. Kısa süre içinde yapılan üst yapı çalışmasının sonunda caddeyi trafiğe açarak halkımızın hizmetine sunduk. Bizler hizmet için girdiğimiz bu yolda, hedeflerimizi tek tek gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Dolayısıyla her tamamlanan çalışmanın sonunda halkımızla birlikte bizde mutlu oluyoruz. Tek gayemiz olan halkımıza hizmeti, en iyi şekilde yapmak bizim en büyük hedeflerimiz arasındadır” şeklinde konuştu.  




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”