“OBJEKTİF VE TARAFSIZ YAYIN YAPAN TÜM GAZETECİLER TOPLUM İÇİN DEĞERLİDİR”

“OBJEKTİF VE TARAFSIZ YAYIN YAPAN TÜM GAZETECİLER TOPLUM İÇİN DEĞERLİDİR”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, objektif ve tarafsız yayın yapan tüm gazetecilerin toplum için değerli olduğunu söyledi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazetecilerin çok zor şartlar altında çalıştıklarını kaydeden Koç, toplum her kesimin gazetecilere itibar ettiğini ve gazetecilerin de bu sorumluluk ile hareket etmesi gerektiğini kaydetti.

Toplumun haberi doğru ve zamanında alması için gece gündüz demeden çalışan, çabalayan tüm basın mensuplarının özverili çalışmalarına tanıklık ettiklerini de sözlerine ekleyen MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, tarafsız ve objektif olarak vatandaşa haberleri ulaştıran gazetecilerin değerli bir mesleği ifa ettiklerini söyledi.

MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Günümüzde medyanın demokrasinin ayrılmaz bir unsuru olduğunu görüyoruz. Halkın doğru ve hızlı bilgiye ulaşması için medya mensuplarının ne kadar özverili çalıştığını biliyoruz. Halkın haber alma ihtiyacı karşılayan gazetecilerin basın meslek ilkelerine uyarak, sağlıklı ve doğru bilgilerle toplumu aydınlatma gibi önemli bir görev üstlenmektedirler. Gerek yerel gerekse de yaygın basın yayın organlarında faaliyet gösteren basın emekçilerimiz, objektif, tarafsız ve adil davrandıkları sürece toplumun tüm kesimleri tarafından desteklenmeli ve önemsenmelidir. Hakikatten ayrılmayan, doğruluğu kendisine düstur edinen tüm basın emekçilerinin 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, bu vesileyle başta ilimizdeki basın emekçileri olmak üzere ülkemizde tüm gazetecilerimi bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum”.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”