ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK PROGRAMI

ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK PROGRAMI

Muş Özel Bilim Teknik Koleji’nde görevli öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Muş Özel Bilim Teknik Koleji’nde görevli eğitim hizmeti sunan eğitmenler, yemek programında buluştu. Kentteki bir restaurantta düzenlenen yemek programına öğretmenlerin yanı sıra, okulun yönetim kurulu başkanı Serhat Işık ve okul müdürü Özcan Yurtdaş da katıldı. Kendileri onuruna düzenlenen programda yemek yiyen öğretmenler, daha sonrasında sohbet etti.

Gerçekleştirilen yemek programında öğretmenlere hitabet bir konuşma yapan Özel Bilim Teknik Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Işık, öğretmenlerin her şeyin en güzeline layık olduğuna vurgu yaptı.

Öğretmenlerin gününü kutlayarak konuşmasını sürdüren Işık, “Büyük fedakarlık ve özveri göstererek, geleceğin teminatı olan öğrencileri yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyet değerlerini, vatan ve millet sevgisini öğreten, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran siz öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin hep birlikte mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemize ve yeni nesillere adanmış bir hayatı ifade eden öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Ülkemizin geleceği olarak gördüğümüz sevgili çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili ve donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için gayret gösteren siz öğretmenlerimiz, eğitim-öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarsınız. Bu duygularla, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Işık’ın konuşmaları sonrasında okul müdürü Özcan Yurtdaş da öğretmenlerin günü tebrik ederek, çalışma hayatlarında başarı dileklerinde bulundu. Öğretmenler onuruna düzenlenen yemek programı, günün anlam ve önemini taşıyan hatıra fotoğrafının çekinilmesinin ardından sona erdi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”