“Oturmaya değil, durmadan çalışmaya geldik”

“Oturmaya değil, durmadan çalışmaya geldik”

AK Parti Muş İl Başkanı İbrahim Avcı, yeni göreve başlaması münasebetiyle Varto, Hasköy ve Korkut ilçelerine gerçekleştirdiği tanışma ziyaretinde partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Muş İl Başkanı İbrahim Avcı, Muş’un gelişim kalkınması amacı ile ‘Durmak yok yola devam’ söyleminden hareketle durmadan çalışmak için göreve geldiklerini söyledi.

AK Parti Muş İl Başkanı İbrahim Avcı ve beraberindeki partililer Varto, Hasköy ve Korku ilçerini ziyaret etti. İlk olarak Varto ilçesini ziyaret ederek parti binasında partililerle buluşan Avcı burada açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Alparslan diyarı Muş’a selam gönderdiğini belirterek sözlerine başlayan Avcı, “Ziyaretlerimize tarihi ilçemiz Malazgirt’ten başlayıp Bulanık, Varto, Hasköy ve Korkut ilçelerimizde devam ediyoruz. Bu göreve seçilmemde beni en çok sevindiren konulardan biri uzun yıllardır bu teşkilatın içindeyim. Bundan öncede yine uzun yıllar siyasi geçmişim var. Cumhurbaşkanımızın bu görevi bana vermesi teşkilat içindeki arkadaşlarımız tarafından iyi karşılandı. Biz buraya oturmaya gelmedik inşallah sürekli olarak sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bu teşkilatın başında şu anda ben varım. Bu makam siyasi anlamda Cumhurbaşkanının temsilcidir. Bürokrasi anlamında ise vali beydir. Bu teşkilatın başında olarak memleketin en ücra köşesinde bile olsa teşkilattan birine yapılan haksızlığı kabul edemem. Bundan sonra inşallah hep birlikte çalışacağız. Birlikteliğin olmadığı bir işte amacına ulaşamazsın. Öncelikle içimizdeki dargınlıkları bitireceğiz. Biz öncelikle kendi birlikteliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacağız” dedi.

Varto ilçesinde yapılan yatırımlara da değinen Avcı, “Varto ile ilgili sıkıntıları biliyorum, inşallah bu sıkıntıları bitireceğiz. Bizim ihaleyle, yolsuzlukla hiçbir işimiz olmadı olamaz. Buna da müsaade etmedik etmeyeceğiz. Varto’nun hakkı Varto’ya verilecektir. Değerli bir Milletvekilimiz var, ben daha önceki milletvekilleriyle de çalıştım. Bu konuda milletvekilimize müteşekkirim. 5 ilçemizde de yapılması gereken bir sorumluluk varsa o sorumluluğu tamamen ilçe başkanımıza bırakmıştır.  Varto’ya iki tane müjdeli haberimiz var. Bunlardan birinci hükümet konağının yapılmasıdır. Bir diğeri ise Varto’nun kaderini değiştirecek olan sıcak su projesidir. Varto da şu anda sondaj çalışmaları sürüyor. Bunların yanında Varto ilçemizin hemen hemen tüm köy yollarında asfalt çalışmaları yapılıyor. Şehir merkezinin alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Muş Varto karayolu hizmete girdi. Şehir içerisinde son derece modern yurt hizmete girdi. Sosyal hizmet merkezi açıldı hizmet veriyor. Köy ve merkezde çok sayıda okul ihaleleri yapılıyor, semt sahaları ve spor etkinliklerinin yapılacağı tesisler hizmete girdi. Varto’ya 2021 yılının Ocak ayında ilave doktor ataması yapıldı, Malumunuz üzerine hizmet binaları ve lojmanlar Vartolu vatandaşlarımızın hizmetine girdi ve bunlara benzer çok sayıda yeni yatırım çalışmaları olacak” şeklinde konuştu.

Ziyarette Varto ilçe Başkanı Ali İhsan Osmanoğlu ise görev başlar başlamaz ilçelerini ziyarete gelen Avcı’ta teşekkür ederek el birliği ile Varto’ya güzel hizmetler getireceklerini söyledi.

Avcı ve beraberindekiler daha sonra Hasköy ve Korkut ilçeleri ile Düzkışla Beldesi’ni ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bir araya geldiler.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”