ÖZVAR, YÖK BAŞKANLIĞINA ATANDI

ÖZVAR, YÖK BAŞKANLIĞINA ATANDI

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığına Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar’ın atanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığına, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar seçildi. Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre Prof. Dr. Yekta Saraç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine getirildi.

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, yapılan atamalarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar’ın atanmamasının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 2 dönem YÖK başkanlığını yürüten Prof. Dr. M. Yekta Saraç’ın da Muş Alparslan Üniversitesine yakınlığından dolayı şükran borçlu olduğunu ifade etti.

Yeni YÖK Başkanı olan Özvar’ın için iyi dileklerini paylaşan Rektör Polat; “Sayın Cumhurbaşkanımız YÖK Başkanı olarak Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar'ı atamış bulunuyorlar. Çok zor ve bir o kadar da önemli bu vazifede Rabbim yeni Başkanımızı mahcup etmesin. Ülkemiz, Yükseköğretim camiamız ve özellikle üniversitemiz için hayırlı hizmetlerin vesilesi olsun inşallah. Mezunu olmakla iftihar ettiğim üniversitemin rektörünün bu vazifeye layık görülmesi de ayrıca mutlu etti” dedi.

Rektör Polat, Saraç’ın Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atanmasıyla tebrik dileklerini ileterek; “YÖK tarihinin en başarılı başkanlarından olan çok kıymetli Prof. Dr. Yekta Saraç hocamıza ulusal ve uluslararası çapta başarılı hizmetleri sebebiyle yükseköğretim kurumları olarak minnettarız. Öte yandan Muş Alparslan Üniversitesi ailesine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı ayrıca şükran borçluyuz. Hocamızı, Sayın Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı olarak atanmış olması münasebetiyle tebrik ediyor, sağlıklı uzun bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”