PERSONELLERİN ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI

PERSONELLERİN ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Muş Aile Sosyal Hizmetler (ASH) İl Müdürlüğü bünyesinde yeni göreve başlayan personellere verilen 4 günlük oryantasyon eğitiminin ardından katılım belgeleri takdim edildi.

Muş Aile Sosyal Hizmetler (ASH) İl Müdürlüğü personel sayısını arttırdı. Göre yeni başlayan personellere yönelik oryantasyon eğitimi verildi. 30 Ocak 2 Şubat tarihleri arasında verilen eğitimlerin ardından yeni personellere katılım belgeleri takdim edildi. ASH İl Müdürlüğü konferans salonunda verilen eğitimlerin tamamlanması ile 64 yeni personel kurumun bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Uzman personeller tarafından verilen eğitimlerde sunumlar yapıldı. Oryantasyon eğitiminde kurumun tarihçesi hakkında bilgiler verilip, kurumun misyonu, vizyonu, kalite politikası, hedefleri ve temel değerleri aktarıldı. Bakanlığın Hizmet Modelleri ile Hizmet Kurumlarına ilişkin İş ve İşlemler Ait Mevzuatların anlatıldığı eğitimde Kurumsal Hizmet Altyapısı, akabinde Resmi Yazışma, Protokol Kuralları, Etik ilkeler, Personelin Hak ve Sorumlulukları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulaması ve Tedbirleri hakkında bilgiler verildi. Eğitim sonunda verilen katılım belgesi ile yeni personeller kurumu gezdi. İl Müdürü Abdulbari Aksoy tarafından verilen katılım belge töreninde Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri de hazır bulundu.

“BİZLER VATANDAŞIMIZ İLE DEVLETİMİZ ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORUZ”

Muş ASH İl Müdürü Abdulbari Aksoy, personellere verilen eğitimin ardından katılım belgelerini takdim ettikleri belirterek; “Ailemize yeni katılan personellerimize yönelik verdiğimiz oryantasyon eğitimimizi tamamladık. Yeni atanmış olan personellerimize İş hayatına uyum semineri esaslı olmak üzere 4 gün boyunca eğitimler verildi. Uzman personellerimizin sunumu ile gerçekleştirilen oryantasyon eğitimimiz verimli geçti. Yeni göreve başlayan personellerimizin eğitimlerden aldıkları bilgilerle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmeye gayret edeceğiz. Oryantasyon eğitimi ile personellerimize yeni görevlerine uyumlarını kolaylaştırmak, çalışma koşulları ile uymaları gereken hak ve yükümlülükleri hakkında bilgi edinmeleri sağlamayı amaçladık. Vatandaş odaklı çalışmanın öneminin yanında devletimizin tüm imkânlarını özverili bir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bizler vatandaşımız ile devletimiz arasında köprü görevi görüyoruz. Dolayısıyla devletimizin şefkatli elini personellerimizin aracılığıyla vatandaşımıza uzatacağız. Adanmışlık ruhu ile devletin şefkat şemsiyesini vatandaşımızın üzerine açacağız” dedi.

Personellere katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından, İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlar gezdirilerek, verilen hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Daha sonra hatıra fotoğrafının çekilmesi ile program sona erdi. 




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”