POLAT: “AZİZ MİLLETİMİZ İLELEBET PAYİDAR OLSUN”

POLAT: “AZİZ MİLLETİMİZ İLELEBET PAYİDAR OLSUN”

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Polat mesajında ülkenin geleceği aydınlık olması milletin ilelebet payidar olması teme

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Polat mesajında ülkenin geleceği aydınlık olması milletin ilelebet payidar olması temennisinde bulundu.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Porf. Dr. Fethi Ahmet Polat, 28 Şubat darbesinin sene-i devriyesinde münasebetiyle yayımladığı mesajda darbeye sebep olanları şiddetle kınadı.

Polat mesajında, darbenin ülkenin birliği ve ekonomik kalkınmasını hedef aldığını belirterek; “Demokratik yönetime karşı sokaklarda tankların yürütüldüğü, meşru hükümete yönelik birbiri ardınca muhtıraların verildiği 28 Şubat 1997 tarihinin üzerinden tam 24 yıl geçti. Aslında bu muhtıralar necip milletimizin varoluş gayesini ortadan kaldırmak, siyasi kazanımlarını berhava etmek ve ülkenin istikbalini karartmak amacına matuf silahlı bir kalkışmadan ibaretti. 28 Şubat darbesi dönemin hükümetini hedef aldığı kadar milli iradenin ortak aklını, ülkenin birliğini ve ekonomik açıdan kalkınmamızı da hedef almıştır” dedi.

“MİLLETİMİZ CUNTA ZİHNİYETİNİ KISA SÜREDE TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE ATMIŞTIR”

Rektör Polat, mesajının devamında, milletin cunta zihniyetini kısa sürede tarihin çöplüğüne attığını ifade ederek; “Hukuki, siyasi, sosyolojik ve ekonomik açıdan hafızalarımızda kara bir leke olarak yer tutan bu mensuh teşebbüsün maşeri vicdanda makes bulamamış olması en büyük teselli kaynağımızdır. Milletimizin o acı dolu günleri de geride bırakmış, asırları aşıp gelen irfanı ve hiç kaybolmayan sağduyusu ile cunta zihniyetini kısa sürede tarihin çöplüğüne atmıştır. Milli iradenin sonsuza kadar payidar kalacağından emin olmanın verdiği iç huzuru ile 28 Şubat postmodern darbesini ve buna sebep olan darbecileri bir kez daha şiddetle kınıyorum. Ülkemizin geleceği aydınlık olsun. Aziz milletimiz ilelebet payidar olsun” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”