POLİSLER ZEMHERİ SOĞUĞUNA RAĞMEN GÖREVDE

POLİSLER ZEMHERİ SOĞUĞUNA RAĞMEN GÖREVDE

Muş Emniyet Müdürlüğü ekipleri dondurucu soğuk havaya rağmen kentin belirlenen noktalarında uygulama gerçekleştirerek görevlerinin başında oldular

Kentte kar yağışı sonrası etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Geçtiğimiz günlerde 4 gün süren kar yağışı yerini soğuk havalara bıraktı. Gündüz eksi 12-15 derece arasında seyreden hava soğukluğu aksamları ise eksi 20 ila 25 dereceyi buluyor. Kentin huzur ve güveni sağlamak için görevlerinin başında olan polis ekipleri soğuk havada zor anlar yaşıyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Muş Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler zemheri soğuğunda görevlerini sürdürdüler. Sokağa çıkma kısıtlamasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için soğuk havaya rağmen görevlerini başında olan polis ekiplerine duyarlı vatandaşlar tarafından çay ve kahve ikramı yapıldı. Muş’un en işlek caddelerinden olan İstasyon ve Cumhuriyet caddelerinde Atatürk Bulvarında yol kontrol uygulaması yapan polisler vatandaşları sokağa çıkma kısıtlamasına uyulması yönünde uyarılarda bulundu. Atatürk Bulvarında oluşturulan denetim noktasında ekipler sürücülerin ve yolcuların belgelerini kontrol etti.

Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan vatandaşlardan Kerem Polat, polislerin soğuk havaya rağmen görevlerinin başında olmasını takdir ederek; “Polis ekipleri şehrimizin huzur ve güvenini sağlıyor. Bu soğuk havaya rağmen görevlerinin sürdürmeleri takdire şayan bir durum. Bizler ne kadar kendilerine teşekkür etsek azdır. Koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında biz vatandaşlarda polis ekiplerimize yardımcı olmamız gerekir. Vatandaşlar çok zor durumda kalmadıkça dışarı çıkmamaları polis ekipleri için kolaylık olur” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”