REKTÖR POLAT’TAN TARİHİ İLÇEYE ZİYARET

REKTÖR POLAT’TAN TARİHİ İLÇEYE ZİYARET

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Malazgirt İlçesine giderek, yapımı devam eden Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundu

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malazgirt ilçesine gitti. Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın ve Ziraat Bankası Malazgirt Şubesi Müdürü Mahmut Atakan Demir makamlarını ziyaret eden Polat, yapımı devam eden Malazgirt Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu. Firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Polat, çalışan personellere kolaylıklar diledi. Belediye Başkanı Cengiz Altın belediyenin çalışmaları hakkında Rektör Polat’ı bilgilendirerek nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Polat, Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı makamında ziyaret ederek, ilçede yol ve kaldırım alanlarında güzel çalışmalar yaptığını söyledi. Polat; “Özellikle inşaatı devam eden Meslek Yüksekokulumuza giden yoldaki duble yol, kaldırım ve ağaçlandırma çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanımıza  çok teşekkür ediyorum. Toz toprak içindeki yollar pırıl pırıl olmuş” dedi.

Malazgirt Meslek Yüksekokulu inşaatında firma yetkilileri ile bir araya gelen Rektör Polat; “Temeli bu yaz atılan ve inşaatı hızla devam eden Malazgirt Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde Genel Sekreterimiz Harun Demir, Malazgirt MYO idarecilerimiz ve firma yetkilileri ile incelemelerde bulunduk. Gelecek yıl öğrencilerimiz modern dersliklerde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecekler inşallah” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”