SABUNCU, MİNİK SPORCULARLA BULUŞTU

SABUNCU, MİNİK SPORCULARLA BULUŞTU

Muşspor, sporun tabana yayılması için başlattığı Futbol Okulu projesinde çalışmalar devam ederken Teknik Direktör Serdar Sabuncu minik sporcularla bir araya gelerek, tavsiyelerde bulundu.

Muşspor Futbol okulundan geleceğin futbolcuları yetiştirilmesi için hummalı çalışmalar yürütülüyor. Sporun tabana yayılması hedeflenen Futbol Okulu projesi çalışmalarını yerinde incelemek ve minik sporcular bir araya gelen Teknik Direktör Serdar Sabuncu, çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Zafer Mahallesi Spor kompleksinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alan Sabuncu, Futbol Okulu projesini çocuklara anlattı. Sabuncu’nun minik sporcularla buluşması renkli görüntülere sahne olurken, minik sporcular Sabuncu’yu alkışlarla karşıladı.

Minik sporculara hitaben konuşan Sabuncu, futbolun yanı sıra ahlaklı davranış sahibi olmalarını belirterek; “Hepiniz burada çok güzel eğitimler alacaksınız. İlerleyen etaplarda televizyonlarda gördüğünüz abilerinizin yerine inşallah sizleri göreceğiz. Burada sadece futbol öğrenmeyeceksiniz. Burada doğru davranışı, sporcunun yaklaşımını, toplumda değerli insan nasıl olunur gibi bilgileri de öğreneceksiniz. İnşallah aldığınız eğitimlerle gelişeceksiniz. Sizlerden çok umutluyuz, bütün hocalarımızla beraber size destek olacağız ve hızlı bir şekilde büyüyeceksiniz ve Muşspor formalarını üzerinize geçirip o forma ile Muşspor’u en iyi şekilde iyi temsil etmeniz bizim en büyük amacımız. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

“SPOR PAYDASINDA ONLARI İSTİHDAM ETME GİBİ BİR HEDEFİMİZ DE VAR”

Sabuncu, daha sonra konuya ilişkin yaptığı açıklamada, futbolun yanı sıra diğer alanlarda da istihdam etmeyi hedeflediklerini kaydederek; “Başkanımız Nevzat Kaya’nın düşüncesi ile genç ve çocuk merkezli kulüp olma yolunda ilerliyoruz. Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren tüm Muşspor teknik ekibiyle beraber çocuklarla birlikteyiz. Bizim buradaki hedefimiz bu çocukların 4-5 yıl içerisinde televizyonda izledikleri abilerinin yerini almaları. Burada sadece futbol öğretmiyoruz. Aralarından belki futbolcu çıkmayacak ama iyi, karakterli insanlar, çok iyi beden eğitimi öğretmeni, antrenör, teknik direktör, belki doktorlar fizyoterapistler çıkacak. Biz spor paydasında onları istihdam etme gibi bir hedefimiz de var. Çok güzel bir dönüşte var. İnşallah içlerinden birkaç çocuğu kulübümüzün bünyesine kazandırabiliriz ve onlarla ilgili geleceği daha rahat yapılandırırız” şeklinde konuştu.

“İLK DÖRT HAFTA SONUNDA BEKLEDİĞİMİZ TAHMİN ETTİĞİMİZ PUANLARI ALABİLDİK”

Yardımcı antrenör Serkan Baziye, ligin ilk dört haftasında istedikleri performansı elde ettiklerini ifade ederek; “Sezon başı kampına çok geç başladık. Ondan dolayı hazırlık dönemini iyi geçiremedik ama oyuncularımız çok özveride bulundular, çok çalıştılar. İlk dört hafta sonunda beklediğimiz tahmin ettiğimiz puanları alabildik. Bizim için çok büyük bir avantaj oldu, çünkü hazır değildik. Biz ilk dört haftayı hazırlık dönemi olarak kabul etmiştik. İlk dört hafta bizim için bitti arada birde kupa maçı oynadık. Kupa maçında da turu atlamış olmamız bizim için çok büyük bir avantaj oldu. Bundan sonraki süreçte bizim için hazırlık dönemi bitmiş ve ligi yeni başlatmış olarak kabul ediyoruz. Bu bağlamda iyi gidiyoruz ve daha da iyi olacağımızı ümit ediyoruz. İnşallah ligin sonunda istediğimiz yerde oluruz.”




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”