Şampiyonluğa Doymuyorlar

Şampiyonluğa Doymuyorlar

Muş Lalezar Spor, gençlerden sonra yıldızlarda da il şampiyonu oldular.

Muş Lalezar Spor, gençlerden sonra yıldızlarda da il şampiyonu oldular.


 


2011-2012 Sezonu Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda 17.12.2011-21.01.2012 tarihleri arasında oynandı.


Bir hafta önce abilerinin şampiyonluğuna sevinen Yıldız oyuncular gençlerden geri kalmayarak onların izinde emin adımlarla yürüdüler ve rakiplerine hiç set vermeden şampiyon oldular. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği SODES kapsamında Muş Gençliği Voleybol' u Sevdi eğitim projesinde eğitim gören Muş Lalezar Sporlu Yıldızlar, kendilerine verilen desteğin emeğini galip gelerek ve İlde şampiyon olarak verdiklerini ilettiler. İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecekleri için çok sevindiklerini söylediler. İlde Oynanan Müsabakaların Sonuçları: Muş Lalezarspor-3Gençlikspor-0, Muş Lalezarspor-3 Erencikspor-0, Muş Lalezarspor-3Yıldırımspor-0,


Yarı Final Müsabakası: Muş Lalezarspor-3 Erencikspor-0, Final Müsabakası: Muş Lalezarspor-3 Gençlikspor-0. Kulüp Başkanı ve Antrenörü Ferzende Emre yaptığı kısa açıklamada: Rakiplerimize hiç set vermeden İlde şampiyon olduk bizlere verilen emeğin karşılığını boş çıkarmadık. İnşallah bundan sonrada çıkarmayarak İlimizi Türkiye Şampiyonalarında hak ettiği yerlere taşırız. SODES kapsamında bizlere verilen destek yıldızlarımız üzerinde olumlu etki yaratmakla beraber onları spora kazandırdığımız için çok mutlu olduklarını bu mutluluğun SODES sayesinde olduğunu özellikle vurguladı.


 


BİZİ DESTEKLİYENLERE MİNNATTARIZ”

Emre: Onun için bizlere desteklerini esirgemeyen ve projemizin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Sayın Valimiz Ali Çınar başta olmak üzere SODES'ten sorumlu Vali Yardımcımız Hüseyin Gürtürk, SODES İl Koordinatörü Bülent Solmaz, SODES İl Koordinatör yardımcısı Fethi Akman, Özgür Korkmaz, Yunus Yalçın, Ahmet bey, Cesim bey ve emeği geçen herkese ayrıca; Salonlarına bizlere ardına kadar açık bırakan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal ve Personeline sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.



ENGELLİLER İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi

FUTSAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR

KARTAL SPOR DEPLASMANDA GALİP

Bedensel Engelliler 1. Ligde

1. Lige Bir Adım Kaldı

Bedensel Engelliler 1. Lig Yolunda