ŞİMŞEK HAYRAN BIRAKTI

ŞİMŞEK HAYRAN BIRAKTI

Partisinin düzenlediği aday adayı istişare toplantısında yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Halis Saltık'ın ısrarları sonucunda sesi güzel olan M.Emin Şimşek Kürtçe söylediği Kürtçe şarkıyla geceye damgasını vuran isim oldu.

AK Parti İl teşkilatı ahdi vefa örneği sergileyerek 22 Nisanda Partilerinden aday adayı olanlarla bir araya geldi. AK parti Milletvekili adaylarının da katıldığı yemekli toplantının starı 3. sıra milletvekili adayı Emin Şimşek oldu. Şimşek yemeğin sonunda aday adaylarına Kürtçe türkü söyledi.


AK Parti il teşkilatı aday adaylarına teşekkür etmek için bir yemekli toplantı düzenledi. Şeker Fabrikası lokalinde düzenlenen yemeğe, AK Parti İl başkanı Halis Saltık, Milletvekili adayları Faruk Işık, Muzaffer Çakar, M. Emin Şimşek, Melik Emre, parti il teşkilatı ve 22 Nisan'da partiden aday adayı olanlar katıldı. Yemeğin açılış konuşmasını İl Başkanı Halis Saltık yaptı. Saltık'ın ardından Milletvekili adayları teker teker yemeğe katılanlara seslendi. Her bir milletvekili adayı, partiden aday adayı olan arkadaşlarından tam destek istedi. Dört aday adayının özet konuşmasına ortaya çıkan ise küskünlüğün olmaması yönünde oldu. Yaklaşık iki saat süren yemeğin sonunda ise Milletvekili adayı Mehmet Emin Şimşek yemeğe katılanlara bir sürpriz yaptı.


ŞİMŞEK, KÜRTÇE ŞARKI SÖYLEDİ


Faruk Işık'ın konuşmasının ardından mikrofonu eline alan İl Başkanı Halis Saltık gecenin sonunda Milletvekili adayı M. Emin Şimşek'ten bir türkü söylemesini istedi. Yapılan konuşmaları lokalin farklı noktalarında izleyen partililer M. Emin Şimşek'in türkü söyleyeceğini duyanlar yemek masasının etrafına toplandı. Mehmet Emin Şimşek'de partililerin isteğini kırmadı. Şimşek saz eşliğinde Kürtçe şarkı söyledi. Emin Şimşek'in söylediği şarkıya tüm milletvekilleri ve partililerde eşlik etti. Yemeğin sonunda ise Milletvekili adayları, aday adayı olanlarla tek tek kucaklaşarak helallik istediler.





BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI